En helg vanlig helg

Det er søndag, og en ny uke står for tur. Hvor ble helgen av, og hvorfor går tiden mye raskere nå enn når jeg var i tenårene( det føles ihvertfall sånn)?? Noen som har et godt svar på det ? Skriv gjerne i DM på insta eller snap 🙂 Uansett så er det bare å finne frem skolesekken, forberede seg til en ny uke på skole og arbeid. Det som er noe å tenke over, er at det KUN er 17-18 skoledager igjen til skoleferie. Den er jo lang nok som den er, men det blir godt for elvene. 2 måneder med fri er snart en realitet.
De jobber hardt hver eneste dag for å nå sine mål, og det er noe hardkjør i disse dager med tentamen og eksamen. Både muntlig og skriftlig. Det er her de skal måle seg i hva de har lært i løpet av dette skoleåret. Det blir spennende å se hvor det bærer hen. 

Sitter her i skrivende stund, og føler jeg nettopp har forlatt kontoret for å ta helg. God helg sa vi, kjørte avsted og hadde taco og fredagskveld i sikte. Endelig helg tenker vi i det vi går ut kontordøra. Nå er det kun få timer igjen til vi er tilbake. Noen timer i mellom der har det vært. 

Denne helgen skulle vi ha besøk av Martine, som er kusine til barna våre. Like gammel som Nadin, 17 år. De klarer jeg jo godt selv. Martine ringte til Mirjam for en mnd siden og spurte om hun kan ta seg en tur en helg. Det var koselig. Vi fant ut at denne helgen passer det bra. Vi vet aldri hva som dukker opp underveis, og er i utgangspunktet en veldig opptatt familie. Det skjer stort sett noe en av dagene i helgene. Martine kom på fredags ettermiddag, da var Nadin barnepike som er hennes jobb, Eline var i byen med noen venner og Linus var ute med gutta. Martine satt her og pratet med tante og onkel. Det var koselig. Eline ringer og spør senere på kvelden og en venninne kan overnatte. Jaja det går fint, vi er et åpent hjem som er ikke ser på overnatting som et problem. Det er kos, da har barna hverandre og kan nyte overnatting. Det er noe stas over det. Ligge og hviske og tiske, så ikke vi foreldre hører at de er våkne lenger enn de skal 🙂

Lørdag, tar vi en sen frokost. de trengte nok å sove en stund 🙂 Slitne etter en lang uke. Frokosten i helgen her i huset, består alltid av ferske rundstykker, egg/eggerøre, og godt pålegg. Oboy kommer nok her på en finfin 2.plass ! Da spiser vi, prater sammen og legger plan for resten av dagen. Det er nok litt av høydepunktet i helgen. Det vet de som til stadighet overnatter her og:) 

Vi går med tanker om dagen, over hva vi skal gjøre i ferie. Den er ikke helt spikret her i huset foreløpig. Vi er nok dårlige på det å planlegge for langt frem i tid. Vi liker best å ta ting på sparket, men om det er noe vi vet vi skal så ser vi jo frem i mot det. Noe å glede seg til er noe vi også gleder oss over. MEN vi er veldig impulsive, og det skjer ofte ting helt uten planlege noe som helst. Det er kort uke neste uke, med rød dag på torsdag, og inneklemt dag på fredag. Da har skolene tatt fri. Så grei uke sånn sett. Vi får litt ekstra energi i forbindelse med slike uker. For fridager er aldri feil !

 

Vi forbereder oss til mandag, og ser frem til en kort uke. Dagen i dag nytes med sol og en kaffekopp ute i det fri. 

Ha en magisk søndag, og gled deg over at det fortsatt er noen timer igjen av helgen 🙂

Vi prekæs

-tenaaringspappa-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg