En helg med papsen

Det er freeeeedag og det er digg !

Har du noen planer for helgen? Eller skal du bare chille, som ungdommen sier? Uansett så er det et faktum at det er fredag og det er knall. Jeg skal dømme innebandy lørdag og søndag, og i tillegg blir det ren guttehelg. Konemor og girlsa tar seg tur til svigerinna, og besøker de på Nesodden. Så lurer jeg litt på om jeg og Linus rett og slett slenger oss nedpå sofa´n og plugger i Playstation i stua og gamer. Det er veldig stas når vi får til det. Linus har samtidig spurt om han kan døgne i natt, noe som er helt greit hvis han orker det. Det går fort noen timer så sovner han kanskje:) Det ligger an til å bli en hyggelig helg, som vi skal nyte.

Joda det blir taco til middag i dag, og den tecofredagen sviktes ikke! Har dere og tacofredag ?, eller pizza som er vanlig i flere hjem det og:) Godt å ha noe å se frem til som er forutsigbart for hele familien. Det blir kost for konemor og jentene og. De får besøkt familie. 

En skulle kansje vært flinkere sånn, og vært tilstede med bare 1 pode, slii at de får litt kvalitetstid med en foreledre, men i en ellers hektisk og travel hverdag blir det ofte ikke slik. 

Nå har vi sagt god helg på jobb, og helgen har startet. Så nuh skal det mekkes taco, så den er klar mår resten av familien svinger innom for de drar på weekend tur til Nesodden. Jepsi pepsi 🙂 

Ønsker deg en knall helg

-tenaaringspappa-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg