Det er freeeedag

Det drar seg sakte men sikkert mot helg, hvor ble denne uken av ??
Synes livet som tenåringspappa er nokså hektisk, men det er kansje ikke noe unikt for tenåringsforeldre. Eller  ? Tiden går kansje fort for alle ? Jeg kan nok bare svare for meg selv. Uken starter jo alltid like hektisk på mandag, hvor skole og jobb står for tur. 1 barn skal avgårde på barneskole, 1 til ungdomsskole og 1 kjører avgårde med buss til videregående skole. Jeg drar avsted til arbeid kl 07.00 . Konemor starter noe senere på jobb så hun kan ta det litt med ro etter at huset tømmes for 4 personer som går hver til sitt sted. Slik er det bare 🙂   

Sist helg dømte jeg 24 innebandykamper under Salming Cup, hvor jeg sto opp tidlig og første kamp skulle blåses i gang kl 08.00 . 14 timer i en hall full av støy med dommerfløyter, bjellelyd og mye gap og skrik. Det var jo veldig gøy. God stemning, og cupsteming er noe eget. Det var meget godt å sette seg i bilen ca 23.00, og sette kursen rett hjem og i seng. Klarer vel ikke helt å legge seg til ro når en kommer hjem. Tar fort noen minutter å komme seg i hvilemodus. 

Nå er det fri fra dømming frem til september, det er litt deilig også, slik at jeg får tid med resten av familien. Føler av og til at dagene går i ett med jobb og fritidsaktiviteter samt middag og full rulle. Som oftest blir det en enkel og rask middag, og det kan fort bli en brødskive eller 2 til middag. Det er nok bare helt avgjørende slik at hverdagene forenkles. 

I dag er det fredag, en deilig følelse på kroppen, og familien skal samles rundt middagsbordet. FOR i dag er det taco som gjelder . Til dessert blir det av og til is, peanøtter og nonstop. Dette toppes med en deilig sjokoladesaus. Når dette er fortært ligger vi helt i vater på sofa´n og ser egentlig bare frem til vi skal legge oss og sove lenge på lørdag. Sove lenge ja….det er tanken vi har om det lar seg gjøre. Jeg har dette som en god plan, men våkner som regel ca 8.30 – 09.00. Da er kroppen klar til å stå opp og nyte en kopp kaffe. Hodet ønsker jo å sove, men de kommuniserer svært dårlig til tider. 

Dette blir en nokså rolig helg, hvor vi som familie kan nyte fridagene sammen. Nå er det jo bare 1 uke til det er fullt kaos med 17.mai og full rulle. Så viktig å få ting i orden slik at neste uke ikke blir stressende. 

Ønsker dere en fantastisk helg !

-tenaaringspappa-

 

Instagram: tenaaringspappa

Snapchat: tenaaringspappa

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg