Denne beskjeden ønsket vi ikke

Hei gode du, når du føler at det går bedre enn på lenge, skal man ikke helt slå seg til ro med det…Man vet aldri hva morgendagen bringer…

I går fikk vi den beskjeden vi ikke ønsket, men som vi skjønte ville komme. Linus har fått påvist smitte. Dermed er hele familien slått ut av dette grusomme viruset. Nå er det bare å riste dette av oss og komme oss ut av isolasjon, og tilbake til hverdagen igjen.

Til dere som fremdeles er skeptikere og ikke tror på Korona, dere bør virkelig tro om igjen. Nå ser vi hva dette gjør med oss, jeg ser hvordan den herjer med kroppen vår og hele familien. Dette er så smittsomt, og når du fått symptomer, kan du allerede ha smittet mange mennesker de 2 dagene i forveien.

Det er vondt å se at barna sliter med høy feber, og er sengeliggende de dagene dette herjer som verst.

Jeg skal innrømme at jeg og har tenkt at det kan vel ikke være så ille. Ja vi hører myndighetene og folk rundt sier dette er svært smittsomt osv. Det er nettopp det som er fakta!

Nå er vi altså rammet, og det var forventet og som smittesporerne sier…har dette først kommet i hus, skal det mye til at de andre i familien går klar av dette, og ikke blir smittet.

Vi har så langt klart oss greit til tross for at vi har er nede for telling. Akkurat nå er det konemor og Linus som har det tyngst og er nok ikke i den verste perioden. Det er 2-3 dager som betegnes som de tyngste og derfra skal det vistnok bare bli bedre og bedre. Det er ubehanglig av flere årsaker….

Det å vite at dette viruset alle snakker herjer i kroppen din er vemmelig. Man føler seg litt uvel bare ved tanken. Det viruset vi har kjempet i mot i flere måneder er nå i våre kropper, men vi skal riste det av oss på en god måte. Vi skal komme oss tilbake dit vi var, og blir friske.

Det skal sies at vi er ved godt mot, og gjør så godt vi kan. Vi får noen til å handle for oss, samt at det dukker opp julenisser her og der. Det varmer utrolig mye at så mange tenker på oss. Vi hadde ikke klart oss uten deres hjelp.

Nå er det allerede torsdag, og det er få dager til jeg er fri! Men smak og lukt, det har jeg fremdeles ikke men det kommer nok på sikt håper jeg. Det er grusomt og spise uten å smake noe som helst!

Nadin skal i dette øyeblikk være glad hun bor i Harstad, da slipper hun alt dette styret og holder seg frisk!

Takk til dere alle som sender oss meldinger, både her og der. Vi leser de alle, og setter stor pris på omtanken. Dere er som god gull!

Gode klemmer fra huset med de 4 smittede 🙂

8 kommentarer
  1. Føler med deg og familien din ❤️ Ligger her selv i isolasjon, dag 4. Er også gravid i uke 33, så det er litt ekstra sårt og tungt. Jeg bor på soverommet, mens samboeren min og sønnen på 3 år er nede i førsteetasjen. De har testet seg og er heldigvis negative begge to. Har mistet litt av luktesansen, hoster en del og har tidvis ingen stemme – men jeg er glad jeg ikke er verre enn det. Håper dere kommer dere godt ut av det. Og helt enig med deg at dette må tas på alvor! 👏🏼

   1. Oi da! Det høres ut som vi er i samme båt på en måte . Det er tungt når det står på, men det er heldigvis bedring i sikte. De 3 første testene til de andre her var negative men så slo det plutselig til. Takk omtanken, og masse god bedring til deg og 🙂

  2. Hei masse god bedring til dere. Her hadde vi overnattning gjest av dattra 1 meter er vanskelig å holde avstand fra i 150 seng. Hun som sov her testet positivt dagen etter. Ingen av hennes familie eller vi ble smittet, og det er i grunn merkelig. Gi Trico en klem av “valpebestemor” 😊 klem fra oss alle 🥰

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg