Den store båldagen

Helløv and good afternoon !

For en dag det skal bli, det er sol sommer og hele 13 gr på morgenkvisten. Det er ikke mye som minner om en deilig varm sommer akkurat nå bortsett fra sola da. Den varmer den og gjør så godt den kan. Den har et ønske om at vi skal ha sol, men så hender det at de mørke skyene kommer over oss med noen dråper. Det er noe vi ikke får gjort noe med, så vi får bare nyte dagen som den er:)

Det er den store båldagen. Det er dagen hvor man finner frem paller og annet trevirke som kan brennes. Nå er det ikke alle som er innblandet i store bål, men som heller drar nytte av det å grille en pølse eller to. Det er ikke størrelsen på bålet det kommer an på!

Sola har for lengst snudd, og er på vei tilbake til mørket. Heldigvis er dette en prosess som tar laaaaang tid. Se for deg om den snudde og dagen etter var det mørkt. Det hadde jo vært trist! Vi må bare nyte de gode dagene vi har, og når det regner og er surt ute får man bare kose seg innendørs og for eksempel gjøre husarbeid. Det er ingen som tar ifra oss det, så det er ikke noe vi stresser med nå på sommeren.

Det å bare la hus være hus, er ikke så verst det heller på sommerstid. Da er vi mye ute i sola og bare suser rundt og koser oss. Ikke stress med at vinduene må være rene eller at det er støvfritt. Ta det bare helt med ro og nyt. Vi stresser nok som det er ellers.

St hans aften er ikke som det var før i tiden, da var det bål overalt og mange samlet seg for å feire. Når denne dagen havner på en onsdag sier det seg litt selv at det blir ikke den helt store festdagen. Det er nok mange som drøyer dette til helgen, og feirer st hans da. Nå skal det jo ikke samles så mange på en og samme plass heller, så da blir det spennende å se om vi i det hele tatt ser noen bål.

Nå vet du når sola har snudd og vi passerer st hans, da sklir det fort mot mørketiden og høst. Det er jaggu godt vi har en deilig juli måned foran oss med ferietid og masse kos. Det er noe vi gleder oss til 🙂

Kos deg masse i dag og fyr opp et lite bål i grillen din og vipps så har du bål 🙂

Nyt dagen

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg