Den siste juleforestillingen

Det er torsdag 12.12.19 og i kveld skal det være juleforestilling for 7.trinn på skolen til Linus. Nok en dag som går inn i historieboka. Dette er nemlig den siste forestillingen vi skal på ved Torp Skole. Er vemodig og tenke på at vi ikke har noen flere barn på barneskolen, slik at vi får oppleve dette også neste år osv. Blir en spesiell dag.

Det er i utgangspunktet en superflott dag, hvor elevene ved 7.trinn viser frem det de har øvet på, deriblant sang og skuespill. En flott aften som får frem gåsehud og en tår i øyekroken. Det blir jo ofte slik når poden står på en scene og fremfører en sang. 

Nå har vi gjort dette i noen år, med 3 barn som alle har gjort sitt og fremført sine ting sammen med klassen. Det bli stas å ta fatt på den siste i kveld. 
Vi har alltid et mål om å komme oss avgårde tidlig slik at vi sikrer oss en god plass, det skjærer seg som regel:) Da det OFTE oppstår en del ting, som vi har glemt osv. Jada det er nok helt i henhold til familie reformen. Vi gleder oss med Linus.

Vi støtter klassen med penger ved å kjøpe kake, kaffe og lodder. Så vi plukker med oss en gave som skal loddes ut. Det kan hende vi er heldige i år også, og får med oss en gave. Det er fortsatt like spennende å trekke lodd for barna og se på loddet og skrike litt høyt i mikrofonen GUUUUL E 44. så hører du bak fra salen. Ja her….Sånt er jo litt artig da. Hvor det ofte er flere gjengangere som vinner år etter år. 

Kjører på med litt jobb til, før det hastes hjem, hopper i finstasen. Tar en times tid der, før det hastes hjem og i dommer tøyet. Det skal dømmes en kamp i kveld kl 20.30 . Jadda det blir ikke kjedelig her i gården:)

Ha en “smuuuuud” og koooooz dag videre

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg