Dagen før dagen

Mai er en fantastisk måned i seg selv, i år har vi hatt en kjøligere start på denne mnd enn f.eks i fjor. Da kunne vi vandre rundt i shorts og nyte et varmere vær. Det var stor usikkerhet om det skulle bli kjølig eller varmt på 17.mai i år. De som var tidlig ute med innkjøp av klær osv har kanskje gardert seg. Det er vel først denne uken vi kunne håpe på at det skulle bli sol og god temperatur. Det så ikke slik ut i slutten av forrige uke. Og panikken la seg over noen…tenk om det ble regn. Det er jo trist på en slik dag, hvor vi setter på et stort smil og sier hei til alle vi ser. Selv personer vi ikke ser så ofte smiler vi bredt til. Slik er vi mennesker laget. Det er jo en festdag hvor vi kler oss opp , og skal feire. Når sola i tillegg dukker opp og varmer oss denne dagen, ja da er det nok ikke så mye som går galt. Eller….?

Det er mye spenning knyttet til denne dagen. Noen skal gå i tog for første gang, andre er kanskje glade de ikke skal gå i tog lengre. Noen synes nok det er deilig og bli eldre slik at de kan slippe å stå opp tidlig, og bare sove til langt ut på formiddagen. Vi er forskjellige, og godt er nok det. Tenk om vi hadde vært like alle sammen, det hadde vært kjedelig.

Om du kommer på at det er noe du har glemt, så er det jo nok av tid til å skaffe det fortsatt. Det er bare å komme seg ut og håpe at de har noe mer igjen i den størrelsen du er på jakt etter. I morgen er dagen vi skal spise is, pølse, drikke brus og bare kose oss. Gå i tog, se på tog. På kvelden blir det nok en grillaften. Når kvelden kommer er du nok sliten i bena og hode, og har mest lyst til å trykke seg ned i sofa´n og bli der til du skal legge deg. Synes det er stas med denne dagen jeg. Barna skal vise frem de de har øvet på, samt at de alle er stort sett glade og positive. Det blir en flott dag i år og.

Ellers i helgen er det full fart med bursdagsfeiring i familien . Samt at vår kjære Eline blir 14 år på mandag. Dagene går i ett, men det er greit å ha noe å gjøre. En blir ikke arbeidsledig med det første 🙂 

Kos dere masse i morgen alle sammen, og nyt dagen !!

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg