Å nei! En til i familien er smittet

Ny dag ligger foran oss, det meldes om varmerekorder, men det får vi ikke nyte helt slik vi ønsker. Vi er jo i isolasjon. Det vi selvsagt kan gjøre, og bør gjøre er å lufte oss i hagen. Det er viktig med luft sies det, men holder oss for oss selv, og snakker ikke akkurat med naboen!

Fra før er det vår mellomste datter som har testet positivt, så fikk påvist dette, og nå har altså konemor testet positivt. Og jeg må bare si at pr nå virker alt endeløst. Vil dette ingen ande ta? Konemor sov store deler av dagen i i går, og som hun sier man merker det herjer noe i kroppen.

Vi kjemper oss videre, men det er tungt psykisk når det rammer oss så hardt. Og når vi gå ned en etter en. Det er nok ikke så mye annet å vente når det først kommer i hus sier smittesporerne, men vi som hele tiden har vært flinke og foruten dette. Vi har jo knapt nok være forskjølet siden pandemien rammet oss.

Vi er svært sjeldent syke, og er en ellers aktiv gjeng som liker å ha noe å styre med. Nå blir vi tvunget til å være hjemme, og kroppen ønsker helst å ligge i senga. Var en tur ute i hagen i går, og gikk litt rundt, men merker fort at jeg blir veldig fort tungpustet, og sliten.

I dag er jeg faktisk mye bedre i form, selv om jeg fremdeles er svært nasal, og er forskjølet. Det viktigste er at feberen stort sett er over, og jeg kan begynne å se frem i mot søndag. Da er isolasjonstiden min over. Det er jo digg. En gledens dag i vente!

Men konemor da, hun takler nok dette veldig bra, men jeg er spent på formen hennes når hun våkner i dag. Nå har 3/4 fått påvist korona her i huset, og vi føler vi går rundt som zombier, og at vi er i et vakum dagen igjennom. Vi hoster og vi harker, og vi er slitne hele gjengen. Utenom Trico, han er jo like propell han, og det er jo fint. Kjekt at vi har stor hage som han kan boltre seg i!

Det som er viktig når dette rammer husstanden, er at vi folder sammen, for dette er i perioder svært vanskelig. Vi får ikke gjort det vi ønsker å gjøre, være ute og boltre oss, men det kommer heldigvis bedre dager i sikte, og da slipper vi vel å bekymre oss for at vi skal bli smittet for en periode.

Ta vare på hverandre og nyt dagen.

Prekæs

6 kommentarer
  1. Masse god bedring, og ikke vær redd for å be venner/gode naboer om å handle mat eller gjøre andre ærend for dere. Det gjorde vi da vi havna i karantene når 7-åringen testa positivt på korona.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg