20 års jubileum med konemor

På denne dagen for nøyaktig 20 år siden viste det seg å bli starten på et eventyr. Et eventyr som fremdeles skrives. Vi har opplevd opp og nedturer som alle forhold og det er mange humper i veien, men ingen er så høye at vi har valgt og hoppe av. Vi har lovet hverandre i gode og onde dager og det er noe vi forholder oss til 🙂

Foto Geir Carlsson, f-b

Konemor var KUN 16 år når vi møttes, og i løpet av få år var hun 3 barnsmor. Hun fortjener virkelig heder og ære for den jobben hun gjør og ikke minst for at hun holder ut med denne gale mannen. Det er nok ikke alle som hadde gjort det. Det er mange som lever lenge sammen, men det krever litt av oss begge. Da konemor var 17 år fikk vi vårt første barn, og det er ikke bare bare å hoppe i morsrollen så tidlig, og sette ungdomstiden på vent.

Mange har gjort dette tidligere, men mange sitter også igjen uten den partneren. Konemor har alltid vært voksen for alderen og når vi tenker tilbake nå så er 16 år ungt. Det var nok ikke så mange som tenkte for 20 år siden at dette er et forhold som kommer til å vare. Som sagt så er det noen hinder man skal over, men det er ofte hinder som styrker oss på flere områder.

Foto: Geir Carlsson, f-b

Det har vært en utrolig reise vi 2 har sammen, og vår historie er ikke unik, men det betyr mye for oss. Kjærligheten er sterk og overgår mye!

I dag er det bedre enn noen gang, og vi har flotte ungdommer i hus. Det er herlig å følge våre barn på veien, og være der som en støtte når det er behov. For selv om barna våre ikke alltid vil snakke med oss, vet de at de kan komme til oss om det skulle være noe.

Konemor vi har klart det og nå satser vi på 20 nye!

I dag slår vi ut håret og feirer med 2 tørre knekkebrød, for det er viktig å holde seg til planen!

Ha en strålende dag der ute:)

2 kommentarer
  1. Gratulerer! 😀 Vet ikke om noen har sagt det før, men dere ser ut som den kvinnelige og mannlige utgaven av EN OG SAMME PERSON! Har det alltid vært slik, eller har trekkene blitt mer og mer like etter hvert som (ti)årene har gått?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg