1.siden i avisa

Nå er det bare til å glede seg til mandag, da kommer det et stort stykke om oss i Fredrikstad Blad. Det er en type adventskalender i form av kjærlighets kalender som skal publiseres hver dag i advent tiden. 

Foto: Geir A. Carlsson

For en god stund siden tok en journalist kontakt og hadde lest bloggen, og synes vi har en unik historie, tross til å være så unge og faktisk holde sammen pr i dag. Det er ikke gitt når du er 16 år og finner din store kjærlighet. Hun sjekker om vi er interessert i å være med på en slik kalender. Det svarer jeg raskt ja på.

Foto: Geir A. Carlsson

Såpass spontane er vi. Vi slår av en god prat pr tlf, og det blir skrevet en god historie som vi får lese over før dette publiseres. Det er stas og bli satt pris på. Mandag 9. desember er det tenkt at denne skal publiseres. Altså i luke nr 9. 

De satses jo på podcast i disse tider, og jeg har lest inn en god historie som ble bra. Slik er bare å gøy å være med på synes jeg. Og vi har faktisk en unik historie:)
Følg med på insta og face så legger jeg den ut når den er ute i avisa!

Det er allerede blitt fredag og vi glir inn i en deilig helg. Nå bakes det og spente poder svirrer rundt i heimen. Det er så kost med et julehjem. 
 

Ha en fortreffelig helg

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg