Vi kan ikke tenke slik når det er krisetilstander

Heeeei kjære dere

Sitter her i skrivende stund på hjemmekontoret, nyter en kopp kaffe som forøvrig er svært viktig. Fersk kaffepulver og den lukta der er helt utrolig 🙂 Om du ikke allerede har drukket kaffe, fikk du litt kaffesmak i munn nå, gjorde du ikke? Om du ikke liker kaffe så gjorde du iallefall ikke det 🙂

Det er fremdeles så uvirkelig alt som skjer i landet, og vi leser nyheter som aldri før. Det kommer pushvarsler i bøtter og spann. Og vi må bare forholde oss til det, men vi blir litt “KOKO” av alle disse nyhetene, og alt det som skjer. Noe at det som er svært irriterende og lese om akkurat nå, det er det som reiser til hytta når det er krise i landet vårt. Det er unntakstilstander og folk mister jobbene sine som aldri før. Nei da skal hvermansen pakke bilen og sette snuta til sin fritidsbolig. Tenker de kun på seg selv?

Jeg forstår deler av tanken, for de tenker jo at de like gjerne kan jobbe fra hytta som hjemme. MEN hva om 20-30 000 personer reiser til ei lita bygd, og hva om de blir syke. Da vil de ikke få den hjelpen de er helt avhengig av. Det ender kanskje med dødsfall alle verste fall. Dette er noe du kan unngå om du velger å bli hjemme. Ville du tenkt det samme om du hørte på radio´n at det er krig, tyskerne er på vei over grensa. Ville du tenkt da at nå setter vi kursen mot hytta. Det er krisetilstander dere, vi er nødt for å brette opp ermene og ta vårt ansvar.

På spørsmål om under gårsdagens pressekonferanse med Erna og co, stilte en journalist et spørmål som er etter min mening teit i disse dager. De spurte hva er dine tanker om at dere vil forby folk å reise til hytta si i påska. Men kjære vene, vi bør ha fokus på alt annet nå enn hytta. Det er unntakstilstander og det må bare tas på alvor. Vi må ikke tenke bare på oss selv, men fellesskapet.

Hele verden står egentlig på hodet nå, og det føles noe kaotisk fremdeles. Det vil ta lang tid før vi kan være tilbake til den normale hverdagen igjen. Det vil kreve mye av alle og komme dit igjen. For vi går inn i en vane fase, hvor vi legge til oss nye vaner.

I går gjorde vi noe helt nytt, barna overtok kjøkkenet og laget både churros og corn dogs. Dette var helt nytt, men smakte helt nydelig. Og du har kanskje vært på et tivoli eller festival osv, hvor du kan kjøpe de deilige churros med tilbehør. De koster fort 100 spenn for 6 stk. Det var overraskende enkelt å lage de, og de smakte digg.

Corn dogs har vi ikke laget før eller smakt tidligere, men det var digg. og anbefales å prøve ut dette. Det er noe barna fint kan lage selv, men pass litt på da dette skal friteres, og det er noe skummelt med den varmen som er der. Slipp de til og pass litt på så går nok dette veldig bra!

Jeg skal legge ut oppskriften på begge deler og hvordan du gjør det, men dette har barna en oversikt over. Så følg med, det vil du ikke angre på 🙂

O´lala det er torsdag allerede og strålende sol ute. Vi gleder oss allerede til et “friminutt”

Ha en topppers dag

Så prekæs vi senere

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg