Vi har kommet til veis ende

Jihaaaasaaa it´s Fredag! And we just løøøøve it !

Jo takk som spør, engelsken sitter akkurat der den skal:) Godt det finnes oversetter tenker nå jeg. Selv om det ikke alltid er på stell for å si det sånn! Det er fredag og vi har kommet til veis ende. Arbeidsuka er over. Det er digg og tenke på. Nå skjer det mye spennende om dagen, og det beste med alt er at det er sommer! Hiv og hoi for en herlig følelse.

Slipp deg løs os nyt dagen!

Uka går vannvittig fort, og det er jo BARE mandager og fredager i ukene. Som de fleste sier og som helt sikkert stemmer…Jo eldre du blir, jo raskere går tiden. Vi må huske å stoppe opp og nyte litt. For du vet det at dette minuttet vil du ALDRI få igjen. Dermed bør det brukes fornuftig!

Jeg skal jobbe i noen uker til før det er ferie, og ferien i år blir noe spesiell. Det kommer jeg tilbake til når det er mer klart og tydelig. Vi gleder oss alle sammen 🙂

Denne helgen er fullspekket med barnepass, podcast, samt det alt det andre som skjer. Det er bare å henge i stroppen for det er nå vi lever livet !

Det blir roligere på sommeren er det mange som sier, det er jeg usikker på er rett. Joda for mange er det slik, de går til ferie og tar livet med ro. Det å ha hjemmeferie er for mange svært avslappende og da kan vi bare fokusere på å nyte. Ha det gøy og besøke venner, familie og de du ikke ser så ofte ellers.

I dag tror jeg jaggu det blir taco til en forandring 🙂

Ha en magisk fredag og snart go´helg !

Sommerlig hilsen

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg