Vi har den bare på lånt tid

Go´mandag til dere alle 🙂

Det må alltid en mandag til for at helgen skal komme på nytt! Sånn er det bare, så vi får gjøre det beste ut av det og plutselig blir uvant å jobbe full uke igjen. Vi blir fort vant med godsakene ved å ha fri 2 mandager på rad. Uka blir en helt annen, og med det flotte været vi har nå om dagen så går vi i en lykkerus og bare koser oss.

Norge og samfunnet vårt er i disse dager i ferds med å åpne igjen, og noen synes dette går fort. Det er deilig å kunne føle seg litt som en spire som trer ut av frøet og strekker hendene i været. Timingen kunne ikke vært bedre enn og åpne på vårparten. Det er noe vi lenge har gledet oss til, MEN det kan fort bli med en bismak.

For selv om Statsministeren står og sier, vær forsiktig, hold avstand og bruk hodet så samles det mange tusen mennesker i parker og eller der hvor folk kan samles. Spesielt i storbyene. Det sier seg jo litt selv, for alle vil ut å nyte, og alle vil ta del i gjenåpningen. Det er her vi faktisk må bruke hodet, for sitter det 3000 mennesker i en park så er det dårlig timing for deg. Da bør du finne deg et annet sted.

Jeg føler vi har friheten litt på lånt tid. Om smitten skulle øke, så vil det stenges ned igjen, og det er nå opp til oss. Er vi flinke til å bruke hodet, vil dette gå fint. Man trenger ikke booke fly og reise utenlands, eller droppe munnbind så fort vi åpner opp igjen.

Det siste vi nå trenger er en ny nedstengning. Da tror jeg dessverre det vil få fatale følger. Det er noe vi ikke kan risikere. Så kjære medborger, vær så snill og tenk deg nøye igjennom din egen hverdag og vær fornuftig. Statsministeren gir oss denne muligheten. Da bør vi ta den, og vise aktsomhet. Som sagt så er friheten på lånt tid!

Det ingen kan ta fra oss er gleden over mandager, nettopp fordi den er starten på en ny uke og det må faktisk en mandag til…..

Vi alle vil nyte de deilige soldagene vi har nå om dagen, men vil du nyte de sammen med mange tusen andre samlet på en plass eller hjemme i hagen din. Vi alle er sulteforet på sosial kontakt, og det er deilig å kunne møtes igjen. Hold avstand og vær forsiktig, så vil vi få en finfin sommer og. Langt bedre enn den vi hadde i 2020.

Er vi enige da 🙂

Ha en topp mandag!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg