Vet ikke hva morgendagen bringer

Hei gode du!

Jeg synes det er så fantastisk det å være en forelder. Det å følge våre barn fra de kommer ut av a mor, til det å følge de opp kirkegulvet er noe helt spesielt. Det er ingen som kan forestille seg hvordan et liv blir seende ut når det startes, man legger veien mens man går sies det. Det er kanskje noe i det, for nye elementer trer inn hver eneste dag. Er det noe som er helt klinkende klart, så er det ingen som vet hva morgendagen bringer!

Bortsett fra de som kaller seg spåmann som tror de vet eller kan spå hva som skjer er det ingen som kan forutse hva morgendagen bringer. Du har selvsagt en teori om hva som vil skje, og det er jo stort sett det som skjer, men hva om hjertet stopper eller lignende. Det har vi da ingen garanti for.
Hva om kontoret brenner ned, hva som det oppstår noe annet som du ikke kan forutse!

Lev i nuet, gjør det du har lyst til og har midler til. Ikke tenk at dette er noe du skal gjøre om noen år eller lignende. Det er ingenting som bør utsettes om du har muligheten i dag. Det er nå ikke alle som kan gjøre alt de vil, men ikke utsett alt heller. For da kan det være du aldri får oppleve det.

Hvis alt går som normalt, så vet vi jo stort sett hva som skjer i morgen, og dagen etter om du har planlagt noe. Ut i fra det vi vet og hva som har skjedd den siste tiden har vi en viss anelse 🙂

Det å få den herlige muligheten til å være foreldre er det ikke alle som får. Det er mange som forblir barnløse av ulike årsaker. Jeg føler meg heldig og kan kun snakke for meg selv. Grip derfor den muligheten du har fått. Mange feiler underveis, men klarer å innhente seg på en god måte. Ikke misbruk denne gylne muligheten du har fått, og ikke sløs bort livet på tull.

Nå har vi sommeren foran oss, og du har kanskje noen planer om opplevelser som skal gjennomføres. Du har kanskje ikke så mange planer, men det er helt greit det og. For en ting er det viktig at vi gjør. Nemlig nyter! Vi må stoppe opp og nyte det gode liv. Og endelig kan vi gjøre mye mer enn kun for få uker siden. En fantastisk følelse!

Den må vi virkelig ta vare på, vi må gripe den muligheten vi har. For å måtte stenge ned på nytt, håper jeg ALDRI skjer!

Ha en utmerket finfin dag og nytt dagen:)

Prekæs

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg