Topp start på vinterferien, med blandede følelser…

God lørdag kjære deg

Det er helt rått hvordan de to foreliggende innleggene betyr mye for folket. De treffer nok flere som sitter i samme situasjon, fortvilet og redde for hva som vil skje i fremtiden. For når det er sagt så har vi faktisk ingen mulighet til å gjøre noe som helst om vi skulle havne i en slik situasjon. Det er det som er noe dritt! Det er mange ting som kan gjøres, og det vil nok settes i gang noe, det har de gitt signaler om.

Nå er det vinterferie og det startskuddet gikk i går kl 15.30, og har du kjent på den følelsen. Hvor du gjør deg helt ferdig med ditt arbeide, skrur av pc´en og låser døra til ditt kontor. Når du setter deg i bilen på vei hjem og vet du har en deilig vinterferie uke foran deg. Den følelsen er helt Niiiice. Du får et pusterom fra hverdagen og alt kjas og mas.

Vi stikker til fjells som nevnt tidligere, og har noen deilige dager her foran oss. Koble av og bare nyte det vi har i vente. Hvis dette været fortsetter i dagene fremover blir det helt knall. Og noen fine dager i alpinbakken. Det er noe eget ved ferie. Late dager og komme seg helt ut av kurs når det gjelder døgnrytme, det er fasiten på våre ferier 🙂 Du kjenner deg litt igjen ved det vil jeg tro !

Forholdene så langt er helt topp med minus 5 grader og knall sol. Det blir ikke bedre start enn dette. Og da sitte og nyte den første kaffekoppen og se ut på det nydelige været er som balsam for sjela. Kan ikke ønske oss noe mer akkurat i dette øyeblikk. I Nesbyen alpinsenter er det supre forhold med nye preppa bakker, og helt vindstille kan det meldes om. Om du er i nærheten så ses vi kanskje der i bakken.

Vi sitter med en litt rar følelse denne gang, fordi Nadin ikke er med oss til fjells. Hun fyller jo 18 år i april, og det er helt naturlig at hun da ikke alltid ønsker å dra på ferie sammen med sin familie. Det er andre ting som trigger mer og hun har planer med både kjæreste og venninner. Uansett så blir vi nok aldri helt vant med dette, og har bare hørt andre er i lignende situasjoner. At poden nærmer seg 18 år og ønsker å bli hjemme. Det er helt greit og helt innafor. Det må hun jo få lov til! Og tvinge en person som rett rundt hjørnet fyller 18 år, har vi ingen interesse av å gjøre!. Så Nadin kos deg med dine venner og kjæreste.

Dere som sitter der ute med yngre barn, tenker nok at dette er lenge til så det tenker vi ikke på akkurat i dag, men tiden går ekstremt fort og vipps sitter du der, og tenker tilbake på dette innlegget. Vi har konfirmasjon i mai, Nadin fyller 18 år og Linus blir tenåring. Et rikt og spennende år dette kommer til å bli. Det er bare å henge med å svingene.

Nyt dagen, og sola om du ser den:)

Dagens ord må bli DU ER PERFEKT AKKURAT SOM DU ER!!

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg