Telttur til koster

Som jeg skrev litt om i forrige innlegg, så var sommeren 2018 noe som skapte gode minner. Vi pakket på nytt ned teltet og satt kursen mot Koster, nærmere bestemt teltplassen på Nord koster. Det ble suksess, og vi hatte en knallfin tur. Vi følte oss naturligvis noe usikre på det meste egentlig da vi ikke hadde vært der ute tidligere. Vi leste oss frem til at vi måtte booke teltplass i god tid, da det er fullt der i juli. Det gjør vi og mottar bekreftelsen:) Så gjenstår resten..Telt, utstyr. En kan leie sykler på koster, men det er mer praktisk å ha med sin egen.

Det går ofte båt til øya, og her er det god plass til sykler og bagasje. Koster litt ekstra for å ta med seg sykkel, men det er verdt det om du er der flere dager. Vi ankommer spente og setter opp teltet. Henger på lys og rigger oss til . Vi kom på kveldstid, men det var ikke noe stress. Vi fant oss bare et sted og registrere oss dagen etter. 

Her ute finnes det en del ting å se på, gjøre og det er fine strender. Klart og fint vann flere steder. Dette bør oppleves. Det finnes 1 stk butikk på Nordkoster, de selger de nødvendigste ting. Hyggelig er også betjeningen. 

Her under har dere noen flere bilder fra turen 

 

Det er absolutt verdt en tur hit, men husk å booke i god tid om du vet når du tar turen. Ha en trivelig helg 🙂

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg