Stolpejakten, et fantastisk tur tips!

Det er søndag

Det er sol

Det er vår

Det er rett og slett en nydelig søndag. Det bruker hele familien her ute i det fri. Vi tar oss en deilig tur til Gamlebyen her i Fredrikstad, og drar på stolpejakt, det er noe som engasjerer både barn og voksne, og vi kjenner raskt at vi blir litt i overkant engasjerte!

Vi laster ned en app som heter stolpejakten 2020,  der logger du deg på , registrerer deg en bruker, laster ned et kart over det området du er i. Som vi i denne gang skal til Gamlebyen , da laster vi ned kartet over Gamlebyen, og her er det 11 stolper som vi skal finne. Det er en QR kode på hver av stolpene som skal registreres rett i app´en.

Det er en topp liste hvor du kan holde deg oppdatert på hvor mange stolper du finner og hvor du er på lista. Vi har i dag vært ute i flere timer, gått mange tusen skritt. Satt oss ned her og der og tok en liten rast. Det var veldig hyggelig. Barna storkoste seg på tur. Vi traff flere underveis som var på stolpejakt, og det var meget godt stemning.

Her er et godt tips til en aktivitet skaper stort engasjement for hele familien, venner eller andre som trenger en tur ut i det fri. Vi fant i dag 11 stoler, og ser på topp lista at den personen som ligger på 1.plass har hele 767 stolper 🤔🤔

Så vi har en lag vei å gå, men jakten på stolper har nettopp begynt og det er kort tid siden alle nye stolper ble satt ned i bakken. Dette er landsdekkende, og veldig moro. Hva venter du på? kom deg ut å start jakten. Ta gjerne med litt niste, litt drikke og gjør dette til en flott tur, så skal du se at dette angrer du ikke på. Fysisk aktivitet, samtidig som du får frisk luft, og hele familien gjør dette sammen om de ønsker deg.

Du finner ditt området når du er inne i app´en og finner kartet du ønsker å finne stolpene i. Så her er det bare til å sette i gang, om du har lurer på noe underveis, spør meg gjerne, ellers kan du bare google. Dette er gøy for store og små barn. Vi gleder oss allerede til neste jakt tur.

Ha en topp turdag og kos deg med gjengen din!

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg