Steng alt, vi har ingen å miste!!

Kjære gode følgere

Vi står midt oppe i den største krisen siden krigen. Skjønner vi egentlig alvoret! Vet vi hvor alvorlig dette kan bli om vi ikke tar grep. Jeg føler at flere nå sklir noe ut. I dag leser vi i lokal avisen her i byen om en ungdomsfest som ble avsluttet av politiet! Heldigvis oppdaget de høy musikk, og fikk stoppet dette.

Hallo foreldre hvor er du? Følger du ikke med? Er du så naiv av du ikke tror viruset kan ramme deg. Vil du la poden din være ute å feste og herje rundt med mange andre ungdommer, Slik at det blir en stor gjeng som samles for å hygge seg. Vil du ikke ha ungdommen din hjem igjen!! Slutt å vær naiv, slutt å tenk at dette ikke rammer deg! For det kan fort skje.

Jeg synes regjeringen bør legge lokk på alt øyeblikkelig! Steng butkker, steng alt som er åpent. Og folk trenger ikke være ute akkurat nå for tiden. De har ingenting ute å gjøre! De bør holde seg innendørs. Det er nettopp i butikken det kan være stor smittefare. Alle de menneskene som samles her, kommer fra ulike gjøremål. Kan de ikke stengene butikkene, og heller ta i mot bestilling via telefon, nettside eller lignende. Så kan de som jobber i butkken ta i mot bestilling, og få ut varene. Sette de på døra til kunden! Alt som er åpent nå, bør stenges, slik at vi blir kvitt det dødelige viruset så raskt som mulig.

Hvorfor skal Norge gå så sakte frem, og håpe at det går over sakte men sikkert. Hvorfor er kjøpesenterene åpne fortsatt? Når noe stenges, oppsøker folka andre steder. Det er jo helt naturlig. Vi har ingen behov for å kjøpe de gardinene akkurat nå. Det kan faktisk hende at du ikke overlever det gardinkjøpet om du forstår meg riktig! For det kan være nok med at en kunde som står bak deg i køen hoster kraftig, og har ikke forstått at vedkommende er syk med Corona, han eller hun hoster og smitter deg. Du blir akutt syk og i verstefall så kan du i verste fall DØ. Var det så viktig å kjøpe dette da?

Om regjeringen legger lokk på alt nå, stenger alt, folk får beskjed om å holde seg inne. Får ikke lov til å ferdes i byen, eller ute blant folk. Da vil vi kunne stoppe denne skiten på en raskere måte. Vi vil få full kontroll på virus skiten! Dermed vil frisører, små bedrifter og andre bedrifter raskere komme tilbake til sin hverdag. Færre vil miste jobbene sine, og vi alle vil komme raskere tilbake til vår hverdag. Det vil vi alle ha godt av. Vår nasjon er så naive, så vi skal stenge ned litt og litt, i håp om at det hjelper. Og kanskje må vi gå hardere til verks sa vår kjære statsminister i sin siste pressekonferanse.

Så lenge vi bare går litt og litt til verks, vil det ta lang tid før vi igjen kan gå på skole, arbeid osv. Det blir litt som å hale ut tiden! Nå i dag finnes det så mange muligheter for nettbutikker, og muligheter for at matbutikker kan levere mat hjemme hos oss kunder. La bare de som jobber i butikkene gå der, og bistår kunder på tlf, eller nettbutikk.

Andre land gir klar og tydelig beskjed til Norge om å gjøre dette. Ellers tar det enomrt lang tid før dødsviruset forsvinner. Se på italienske sykehus hvordan de har det. Det er høye dødstall hver eneste dag, og tenk om det kommer til Norge! Smitten og dødsfall kan eksplodere, og hva gjør vi da. Det er så lett å være etterpåklok, men vi står midt i en krise situsjon, så skal kjøpesenter og andre butikker få lov til å ha åpent. Hvor er logikken?? Nå må vi bare stramme dette helt til, vi må klemme hardt til nå slik at vi stopper viruset raskere. PErsoner sitter på resuranter og koser som som at ingenting har skjedd! Hva får deg til å tro at du ikke rammes!

Det er mange mennesker innom matbutikken hver eneste dag, og tro meg. Det er mange som blir smittet i en butikk Vi bør holde oss innendørs en periode, og slik kan vi raskt komme tilbake igjen, til hverdagen. Den savner vi alle, barna vil på skole, barnehage og frisører vil igjen få tilbake sitt levebrød. Hvorfor gjør ikke de som styrer dette landet hardere grep? Skal vi først se om dette fungerer, for så å stramme til. Da har vi allerede tapt noen uker. Ungdommer henger ute på kveldstid, barn henger i gatene hver dag. Må de det? Det er en meget kjip og vanskelig situasjon for oss alle akkurat nå, men vil vi ha det slik i flere mnd, eller vil vi ha en stopp på dette raskest mulig! Da må det strammes ytterligere til. Personen fra Moss som var det første dødsfallet på Kalnes døde i går. Personen la ut på sin facebook side den 24.mars…Innlagt på Kalnes, 3 dager etter døde personen! Det er alvorlig dette! Jeg tror ikke vi nordmenn forstår det! Vi må våkne nå før det er for sent!

Vi har ingen å miste!

Del gjerne

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg