Sommertid, du er velkommen!

Whooop Whoooop

I dag kan du gi deg selv en klapp på skulderen og si godt jobba! Vi har hatt hjemme og skolekontor i 2 uker allerede. Håper det har gått tålig greit med deg og poden:) For hver dag som går, rykker vi stadig nærmere en mer normal hverdag. Det er viktig å ha med seg på veien.

Og tjohooooi i dag er det jo fredag, og om kun få timer slenger vi en tacolompe på tallerken, og fyller med masse godt. Her er det helt klart mye forskjellig rundt om i de norske hjem, hva de har i den lompa. Flere har nok ikke lompe heller, og foretrekker noe annet. Det viktigste er at du finner din egen vri på det. Finne din egen taco fredag.

Det er litt stas og sette litt ekstra pris på fredag. Det er jo starten på helgen. Og det kjennes godt på kroppen. Det bruser litt ekstra i dag.  VI kan legge bort den ellers så rare hverdagen som nå er om dagen. Og ha en normal helg som mulig å få til.

Noe som er ekstra stas denne helgen, er at vi natt til søndag skal stille klokka. Eller vi stiller kanskej ikke så mange klokker lenger, men de som ikke ordner seg selv, må stilles.  Mobilen stiller seg selv, det trenger vi ikke tenke på 🙂 Og så er det alltid noen som spør, skal den stille frem eller tilbake. Og her kan jeg gi deg et godt tips på veien. Tenk på dine hagemøbler, på våren tar vi hagemøblene frem, dermed stiller vi klokka frem 1 time. På høsten, tar vi hagemøblene tilbake i boden osv. Dermed stiller vi klokka tilbake 1 time. Denne lærte jeg av foreldrene mine, da jeg var liten 🙂

Da blir det lysere kvelder på sikt, og vi føler snart at det er lyst døgnet rundt, det er ikke feil det. Eller for de som ikke får sove, grunnet lys. De sliter jo på sommerstid. Det er mer grums som følger med våren. Det er ikke bare lyspunkter! Det er mange allergikere som sliter tungt når våren og sommeren kommer. Øynene, nese osv vil klø og renne og stå i. Det er for mange helt mørt allikevel selv om det går mot lysere tider. Det er uansett deilig at det er lysere ute nå fremover, og det drar seg mot sommeren.

Men hva i alle dager skal vi planlegge denne sommeren? Det er jo umulig og tenke noe som helst. For just nu, så står landet på hodet! Vi får bare ta det som det kommer, mer får vi ikke gjort akkurat i dette øyeblikk.

Jepsi pepsi, bruk helgen godt. Få deg masse luft, som gjør deg rustet og klar for en ny arbeidsuke neste uke. Slik vil det være ihvertfall et par uke til ! Nå har vi gjort dette en stund allerede, og har helt sikkert funnet deres måte og få hverdagen til å gå rundt på.

Ha en nydelig fredag, og følg meg gjerne på instagram, det hadde vært stas. Du finner en direkte link her opp på siden min 🙂

Ønsker deg en solfylt dag

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg