Sement i bena og støle legger

Det er mandag og kjenn den deilige energien over en ny uke som akkurat har startet! Kjenner du deg litt sånn små daff i dag? Eller følelse av at helgen fløy sin vei? Du er i så tilfelle i lag med mange der ute. Det er noe med at en tar det med ro i helgen, sover kanskje noe lenger om du har muligheten til det, og helt plutselig kommer mandagen. Den dukker opp og du MÅ bare stå i det. 

Men som jeg har nevnt tidligere så må det alltid en mandag til for at helgen skal komme på nytt, så her er det bare å ta det i mot det som kommer utover i uken. Jeg for min del har hatt en innholdsrik og opplevelsesrik helg med mye innhold, løp og mange skritt. Totalt 53 400 skritt fordelt på lørdag og søndag er et tydelig signal på at her ble det mye skritt! Og det kjennes godt i bena i dag. Det føles litt som at jeg har sement i skoa, de er tunge og vanskelig å flytte 🙂 Litt ironisk sett, for ikke å snakke om støle legger. Det er klart at legg musklene de blir brukt flittig. Det kan jeg bekrefte. 

 

Det er fantastisk å se så mange engasjerte og fine foreldre som følger med på sine poder løper på banen, men må si jeg er imponert over de foreldrene som sitter å leser bok mens poden spiller kamp. Føler du deg da engasjert? De synes tydelig hvem som sitter der…Du har flere typer foreldre. Det er de som henger over rekkverket og kjefter på dommer, og de andre laget som ikke din pode spiller på. De er i overkant ivrige i tjenesten sin kan du si. Så har du de som sitter å strikker og får med seg at det er støy i hallen, men har kanskje på deg headset slik at støyen blir skjermet. Det er flere foreldre som sitter å strikker og samtidig ser på kamp. Respekt for de, det må jo være vanskelig å kombinere. 

Barnet som løper utpå der får også med seg de foreldrene som ikke er så engasjert som mange andre. De er ihvertfall i hallen og viser seg frem. Det er både sosialt og flott at det finnes slike arenaer. Det er viktig for poden at de har noen holdepunkter som f.eks fritidsinteresser. Det gir så mye mening tilbake til poden. Slik at de ikke henger gatelangs, da har du null kontroll på hva som skjer. 

Det finnes selvsagt mange av de og. De fleste foreldre der ute er supre og klage svært lite dommeren, men vi får tydelig med oss hva publikum roper til oss, og det er ikke greit det alle gaper og skriker. For mye av dette får også barna med seg, og er det greit at barnet ditt står og roper det til andre barn f.eks. Det tar seg ikke bra ut, så tenk deg litt om før du skriker ut!! Det er min anbefaling. 

Nå er arbeidsdagen snart over og det kjøres om kort tid hjem. Det blir deilig med en rolig dag. Ha en optimal fin dag videre

Vi prekæs

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg