Resirkulering av dårlig ånde

Vi har alle stått i nærheten av en person som har kraftig hvitløksånde, det lukter raskt hva personen spiste til middag dagen før:) Det er mange som går rundt med dårlig ånde av en eller annen grunn. Vi har forskjellig lukter hver og en, men nå er det funnet opp et opplegg for dette.

Nå som vi går rundt med munnbind, kan vi kjenne vår egen lukt. Det finnes ikke noe verre enn det å slippe ut en liten rap i et munnbind, vi gjør jo det av og til. Nå kan det hende vi gir oss med det, for det blir ikke helt det samme nå med et munnbind rundt halve ansiktet. Da får du smake din egen medisin som det heter, hehe.

Uansett så er det mange der ute som bruker munnbind på forskjellige måter….Noen bruker det helt riktig, andre røyker og trekker det ned når de røyker. Noen er på restaurant med munnbind og trekker den ned hver gang de skal putte noe i munnen. Taxisjåfører har den på, men nesen er fri. Ja det er mange rare måter som brukes der ute.

En ting er ihvertfall helt sikkert, det er ikke noe digg å gå rundt med munnbind, men helt nødvendig. Jeg passerte en person tidligere i dag som har skjegg helt ned til navlen. Og i ansiktet der hang det er lite vakkert munnbind som dekket leppene. Fungerer det på lik linje som de som ikke har skjegg, eller smyger det seg ubuden luft inn i skjegget og opp i munn og nese?

Det er litt rart å tenke over hvor mye et munnbind har å si for hvordan du ser ut. Det er mange som går forbi nabo´n og tro det eller ei ikke gjenkjenner personen. Det å treffe folk ute som går med munnbind kan ligne på flere, derfor er det få som kjenner deg igjen.

Det er ikke noe vondt ment om jeg ikke hilser på deg, det handler mest om at du har et bind foran halve ansiktet ditt 🙂 Det er ihvertfall viktig å bruke dette nå om dagen, om du ønsker å bli smittet.

Om du kjenner det kommer en snikende rap i stille modus ut av din munn, så kan du ikke ta bort masken å slippe den ut i frihet, da kan du samtidig puste inn smitte om noen i nærheten av deg er smittet.

Det har blitt litt mote nå og bruke munnbind, og ja de fleste av oss føler seg ikke spesielt bra når vi rusler rundt med et bind foran munn og nese.

Ønsker deg en smittefri dag!

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg