Må man være perfekt for å bli godtatt?!?

En ny uke står for tur om få timer…

Har du hatt en fin helg, og er klar til å ta fatt på juleuka? Håper du ihvertfall har fått ladet batteriene i kroppen noen timer ekstra. Du vil få en god start på uka om du er litt forberedt. Det snakkes mye om mobbing om dagen, og det er flere som mobbes samtidig som det er lettere å utsette andre for mobbing. Det er flere måter å mobbe på, det kan være digitalt, face to face osv. Det er vondt uansett åssen du vrir og vender på dette. Det er vel egentlig ingen som synes et er kjekt å bli mobbet!

Må man virkelig være perfekt for å bli godtatt i samfunnet? I så fall trenger jeg et svar på hva som er perfekt? Hvem er det som setter kriteriene? Hvordan styres dette av samfunnet. Er det noe vi har skapt eller har det “bare blitt sånn” Jeg ønsker en debatt rundt dette, så om du har noen gode innspill er det bare til å slenge de ut. Ingen forslag er dårlige det skal du vite. Hvordan kan vi løse dette sammen? Det er mange som har forsøkt ulike måter å gjøre dette på, men sannheten er at det mobbes mer og “hardere” nå enn tidligere, nettopp fordi det er så enkelt med apper på mobil, nettbrett osv. Der kan du slenge ut hva det måtte være til en person uten at personen har mulighet ti å se hvem som har skrevet dette! Vil vi ha slike apper? Hvorfor blir ikke de forbudt, og hvem i all verden er det som sitter der og lager slike idiotiske ting!

I vår verden jages det etter å være perfekt, og mange sliter med å nå dette målet. De klarer ikke oppnå det de ønsker, det som andre kanskje har suksess med. Det er fordi vi er ulike. Men hva skjer da med de personene? De går i den såkalte “kjelleren” De føler seg små, lite verdt og ser på alle andre som bedre enn seg selv. Det må være en meget tung følelse. Hva er det vi egentlig holder på med. Alle mennesker i dette samfunnet er jo perfekte på sin måte. Og alle bør blir “godtatt” akkurat som de er.

Det er flere psykisk nedbrutte barn, ungdom og voksne i dag enn tidligere. Det er en viss sammenheng her og den trenden kan vi gjøre noe med. Men det krever noe av samfunnet og vi som driver dette samfunnet sammen. Det er ikke noe som kommer av seg seg selv. Og vi alle vil ha det fint det bør vi være enige om. Vi får ikke forandret verden i seg selv, men vi får gjort noe med oss selv. Tenk igjennom hva du gjør, hvordan du oppfører deg og hvordan vil du at andre skal være mot deg. Her er det helt klart rom for forandring hos den enkelte person. Det krever ikke store handlinger av den grunn.

Kjenn litt etter i dag, står du oppreist og er det noe du kan bidra med så gjør det. Nøl ikke med å se på alternativer. Det er et hav av området hvor personer ikke føler seg godtatt eller perfekt nok til å være, og det skaper kun frustrasjon og sinne. Det er ikke gitt at de som har god utdannelse, god økonomi, har alt på stell er de perfekte menneskene. Det er store forskjeller i samfunnet, og det vil det nå en gang være. Jeg vet om mange “rike” mennesker som har dype sår i sin familie og store sprekker som de ikke får gjort noe med. Det er ikke perfekt i de familiene!

#sammenervisterke

Nå går vi inn i en høytid som er sår for veldig mange, det er sårt av ulike årsaker. Vær der for de som trenger det, og meld i fra om du ser noen sliter veldig.

Ønsker deg en fantastisk dag og vit at du er like verdifull som alle andre!

Del gjerne

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg