Kom mai du skjønne milde..

Kom mai du skjønne milde, gjør skogen atter grønn…..Våren er som sagt tidligere den beste tiden synes jeg. Vi ser planter begynner å spire og gro, trærne kler seg i vårdrakten sin. Det er en flott tid vi har fremover nå.

Den store forskjellen på mai kontra i fjor, er at flere røde dager havner i helgen. Dermed “mister” vi noen fridager. Det går helt fint, da vi har nok av dager som vi kan ta fri på uansett i mai. I 2020 opplevde vi en annerledes 17.mai, den ble digital for de fleste. Og det gikk veldig fint, vi må ikke komme dit at høytider og store dager går fremfor en pandemi.

Til nå har det vært litt på denne måten, da myndighetene er “redd” for å ha strenge tiltak igjennom f.eks julehøytiden. De åpna litt ekstra opp, det av flere grunner selvsagt men dette håper vi går over nå fremover mot sommeren.

Får håpe samfunnet ikke åpnes opp altfor tidlig, da det kan få store konsekvenser. Konsekvenser i form av store psykiske plager hos mennesker. Det med at vi åpner opp, stenger og åpner opp igjen flere ganger. Dette er smertefullt for mange.

Vi får håpe at vi mennesker er forsiktige fremover, og ikke tar for store sjanser. Vi har absolutt et stort behov for sosial kontakt, og det er fullt mulig, men hold avstand og bruk hodet. Gjør vi det, så vil det bli en fin tid i møte.

Værgudene har ikke helt forstått at det er mai virker det som, da de kjører på med minusgrader på natten flere steder, til og med snø drysser de over enkelte steder. Hallo, vi er i mai og da kan de umulig ha hørt den kjente mai sangen 🙂

Det er ihvertfall deilig temperatur utover dagen, opp i mot 17 grader og sol er digg, det er faktisk noe vi har godt av i en ellers så lei tid som vi har hatt. Sol sol kom igjen, her er du velkommen!!

Det er mange av oss som har blitt kreative under pandemien, vi har funnet nye bein å stå på så noe positivt har korona dratt med seg. Det er mange ting vi aldri hadde funnet på, i den ellers så stressende tidsklemme.

Vi har f.eks startet en podcast som er i ferd med å innta lytterne med storm, vi høster terningkast 6 flere steder og vi har virkelig blitt tatt i mot med åpne armer. Vi har laget et konsept som det ikke finnes maken til der ute i podcast verden, og snakker om alt mulig, og det som kjennetegner oss mest er humor. Vi er 2 humorister som har det svært gøy i studio, men kan også ta for oss mer alvorlige tema som er relevante for den enkelte person.

Vi har tema som de fleste kjenner seg igjen i, og vi sminker ikke til sannheten. Det er ikke alltid slik hos familier som vi kan se i sosiale meier. Der kommer svært få med sannheten. De sminker det ofte til, for det skal se bra ut for de også. Vi har nå gitt ut 11 episoder og allerede satt 1 verdensrekord. Dette er noe du bør få med deg.

Jeg vet det er svært mange gode podcaster der ute, men vi har blant annet ukas låt som vi har laget fin tekst til. Relevant tekst til det vi snakker om den dagen. Har du ikke fått med deg podcasten farskapet, kan du finne den her

Podcast passer fint når du sitter i bilen, går tur, er på jobb, og mange andre steder.

Kom mai du skjønne milde…Vi håper på en super sommer. Det fortjener vi!

Ha en fin søndag, nyt sola 🙂

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg