Kjære lærer, du gjør en fantastisk jobb!

Nå er vi inne i den 6.uka med hjemmeskole, og jeg må si jeg også har lært mye om fagene

 • Norsk
 • Samfunnsfag
 • Spansk
 • Matte

For å nevne noen. Jeg har blitt mer kunnskapsrik, nettopp fordi vi tar mye mer del i dette nå som det er hjemmeskole. Ellers i heimen ofte kun del i lekser som gjøres. Alt det andre foregår på skolen, og poden sitter ikke å snakker i timesvis om hva de har lært igjennom dagen. Det gidder de ikke.

Når vi sitter hjemme rundt stue bordet med hver vår laptop, går det mange tanker igjennom hodene. Vi foreldre kan slite med å holde takten med barna igjennom en skoledag her hjemme. Det å være fokusert, konsentrert. Det er ikke bare 1 barn som ønsker hjelp, men 2 og 3 som kan komme med spørsmål. Det er ikke slik at de rekker opp hånda si for å si noe, vi går rett på sak!

I klasser så kan det være opp i mot 31 elever og sikkert flere og. Er dere egentlig klar over hvilken super jobb dere gjør! Det er helt rått hvordan dere jobber. Dere står der og underviser og har som regel klassen i deres hule hånd. Dere skal ikke bare holde orden på 3 barn, dere har kontroll på 30 elver +- hver eneste skoledag. Og i de fleste klasser vi hører om, så er det stille når det skal være stille og de fleste rekker opp hånda si når de har noe spørsmål eller vil si noe.

Det er først når alt foregår hjemme via laptoppen som vi faktisk verdsetter deg for alt du lærer mitt barn. Og har lært opp igjennom alle årene i skolevesenet. Jeg har så stor respekt for jobben dere gjør. Og uten dere hadde vi vært en gjeng med analfabeter hele gjengen! Da hadde vi ikke fungert slik vi gjør i dag! Vi glemmer dette i det daglige, for det går på ren skjær autopilot.

Vi er lærer, klasseforstander, og alt dette selv nå i disse dager.

Vi må ikke glemme SFO ansatte, de gjør en magisk jobb. De har med seg alle disse barna ut på tur i all slags vær. Gjerne etter skoletid. Det vi raskt tenker da er at det er jo når barn er slitne etter en skoledag. Da skal de på SFO, og være der noen timer. Det kan raskt by på noen utfordringer i form av sinne, uro i gruppa og barn som egentlig vil hjem.

Det er ikke alle kroppen på 2 ben som er bygd for å står foran en klasse og undervise mange elver, eller å evne til å ha kontroll på en større gruppe med barn. Takk for den jobben dere gjør! Takk for alt du lærer barna våre og vi skal ikke glemme dette! Du ofrer mye tid på kveldstid for å ha konferansetimer, og for et ansvar dere har igjennom en hverdag.

Her i hjemmet går vi stadig rundt å snakker engelsk, og det synes barna er gøy. Vi lærer mye av hverandre, og kidsa synes det er gøy når jeg kan snakke noe spansk med de. Jeg synes selv språk er gøy, men matte derimot er jeg ingen kløpper, brøk, x/y osv er jeg håpløs. Hvor ofte går jeg rundt i voksen alder og tenker på ordet DIFTONG. Det er så å si aldri, men vi bruker jo disse ord og uttalelser hver eneste dag. Vi bruker bare ikke disse ordene som vi engang lærte på skolen

vi er så evig takknemlige for at dere lærere og SFO og barnehage ansatte finnes! Takk for alt dere lærer til våre barn! Dere er helt rå i jobben deres👏👏

Del gjerne

Ha en magisk dag videre

tenaaringspappa

0 kommentarer

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg