Kjære hjemmekontor takk for alt i denne omgang

Gooood mandag!

Vel overstått 17.mai feiring i går. Regnet med at du fant din måte å feire denne må, om det ble annerledes, så tror jeg fellesskapet var der. Fikk et godt inntrykk av det.

Sist uke fikk vi ansatte beskjed om at alle skal tilbake på kontoret igjen på mandag, det var med litt blandede følelser. For nå har jeg jobbet fra hjemmekontor i 9 uker. Dermed var det noe rart å kjøre til jobb i dag. Vi legger raskt til oss vaner som vi jobber etter. Det er alt fra når vi står opp, til vaner på kontoret og arbeidsplassen. Det er noe godt ved det også. For hjemmekontor er greit det, men det er greit å bytte ut shortsen med jeans bukse 🙂 Så blir det greit å få noen timer blant kolleger og andre mennesker igjen. Det er noe som jeg tør å påstå er godt for de fleste mennesker der ute.

Skolen har startet opp igjen, men jeg er noe bekymret for at vi starter opp med mye såpass tidlig som vi gjør. Det kan fort komme en ny smitte topp allerede i sommer. Og det kan være at nye tiltak blir iverksatt. Det håper vi ikke skjer, for nå strekker vi oss eter normalen. Det å være ute blant folk, det å kunne gå på en fotballkamp. Generelt det å være sosial, er det mangel på i disse tider. Det er noe vi håper på skal gå raskt. Da er det ekstra viktig å fortsette dugnaden!

Formelen er nokså enkel….Jo flinkere vi er, jo raskere kommer vi tilbake igjen til en hverdag som er nokså lik den vi hadde før 12.mars Det var dagen vi fikk vite om at Norge stenge ned.

Det var en ny greie og sitte å jobbe hjemmefra hver eneste dag, litt rart å besvare alle tlf fra din egen stue, men vi har blitt kreative, og mennesker der ute i det rike land har blitt selvhjulpne. Tvunget til å ordne det selv, for de fleste kontoret har vært stengt rundt om å Norges land. I hele verden er kanskje mer riktig å si 🙂

Nå pakkes hjemmekontoret ned for denne gang, og det blir kun ved behov videre. Hverdagen skal normaliseres gradvis igjen.

Ha en nydelig mandag og ikke glem å hold avstand, men samtidig værn om fellesskapet!

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg