Julehøytiden har fått et snev av virus

Endelig er det fredag, jeg kjenner det på hele meg kroppen. Nå er alle dagene helt fantastiske, spesielt mandag, men fredag er jaggu ikke langt unna den heller. Det er fantastisk å leve…Nå er det rett før vi rekker våre armer i været og roper halleluja. Det er slett ikke verst om dagen, men en liten skår i høytiden er det selvsagt.

I en tid hvor vi skal kose oss, vi skal nyte, være sosiale og ha det bra, kommer det tiltak kastet på oss. Nå er det ikke lenger anbefaling, men påbud. Oh shit det betyr jo at vi må, hvis ikke kan det få konsekvenser osv. Det er mange der ute som ennå ikke har kommet seg over perioden vi var nedstengt. Det er et stort hull for mange, og de sliter med ettervirkninger. Hvordan kunne det gå så galt med de høye smittetallene vi ser nå om dagen.

Vi kan helt sikkert legge skylden på noen, og når det kommer til stykke er det alltid en som har skylda. I korona praten er det selvsagt han som spiste flaggermus og ble syk. Han var jo starten på det hele. Starten på en pandemi som vil sette dype sår og ødelegge for en hel verden. Men var det egentlig slik det startet….?

Det spekuleres i mange teorier og vi vet snart ikke hva vi skal tro av det vi hører. Vi vet ihvertfall at vi er midt i en pandemi, om det er bølge 1,2, 3 eller 4 spiller ingen rolle. Det er noe vi må leve med kanskje for alltid, men det som er skummelt er de mutasjonene vom f.eks omikron som nå herjer i samfunnet.

Så var det skyldspørsmålet da, hvem har skylden for at smitten nå øker betraktelig her ti lands? Er det de som reiser utenlands, er det de som ikke holder avstand eller hvordan kunne det så galt igjen ?!?

En ting er ihvertfall helt sikkert. Det er ingen som har gjort noe galt, for det var jo åpent for både reiser hit og dit, og det er mange som var sulteforet på reiser. Så får skyld være skyld. Vi lever nå midt i dette, og det er litt skremmende den trenden vi ser nå. Det er økende smittetrend, folk blir syke og det verste av alt det er mange fullvaksinerte som er smittet og til og med innlagt.

Hva skjedde underveis her, er vaksinen allerede på vei ut av kroppen? Er vi ikke lenger imune? Hvor mange vaksiner skal vi nære nødt til å ta? Her er det helt klart veldig mange spørsmål som er vanskelige å svare på. Og hvorfor skal jeg ta alle de vaksinene om jeg allikevel kan bli smittet, innlagt og syk?

Jeg synes det er vanskelig å vite helt hva man skal gjøre i disse tider. Er det kanskje best at vi holder oss hjemme og ikke omgås noen andre i en gitt periode. Det hadde jo vært like greit om vi stengte ned hele samfunnet et par uker. Kanskje det er eneste virkemiddel som kan gi oss en bedre høytid. For slik det er nå så tar det laaaaaang tid og vi er utålmodige. Vi ønsker oss en smittefri jul, en jul vi kan ha selskap og kose oss, og slippe og tenke på smittevern, munnbind og antibac.

Vi får gjøre en ekstra innsats nå i disse tider og det r veldig bra at regjeringen viser litt biseps i pandemien. Noe må ihvertfall gjøres for at dette skal vi under kontroll igjen.

Det ingen kan ta i fra oss er dagens middag! Den er så spennende som taco 🙂 Tacofredag hvor det skal rulles ut lompe med en dæsj rømme 🙂

Ha en magisk fredag

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg