Jeg har mistet trua

Hei Hverdag!

Du kommer litt brått på, og mange mennesker kan ikke fordra deg. Du er jo hverdagen til alle, men mange ser frem til deg. Du er god å ha, og det er godt du finnes. Tenk om vi bare kunne sove lenge hver eneste dag, ikke ha noen rutiner og alt bare fløt rundt. Det tror jeg ikke er sundt for en menneskekropp i det lange løp.

Vi ønsket hverandre godt nytt år i 2019, vi så hvordan det gikk, vi ønsket hverandre godt nytt år i 2020, vi så hvordan det gikk. Bør vi tenke ut nye ord som gir oss mer positivitet inn i 2022? Eller bør vi rett og slett bare si nytt år!

Vi går inn i 2022 med pandemi, vi vet ikke hva den neste dagen bringer, vi vet ikke om vi vil få en normal sommer. Det er alt for tidlig og si. Vi må bare ta en dag av gangen og krysse fingrene for at vi kommer oss igjennom på en god måte, og om vi skulle bli smittet og syke, håper vi at det går fint uten for store komplikasjoner.

Mange er redde for å bli smittet, mange opparbeider seg en angst, for vi leser i medier og andre steder om mange som er innlagt, blir veldig syke og ikke har smak eller luktesans osv..Vi vet ikke hvordan dette vil angripe kroppen vår, men jeg tror faktisk alle bare må igjennom en runde av korona.

Jeg har mistet trua på at vi får en normal hverdag dette året, jeg tror vi må lære oss og leve med korona, smitte, sykehusinnleggelser og mange vil miste sine nære og kjære.

Vi har sett et mønster hvor vi går mot sommer, samfunnet åpnes opp sakte men sikkert, så kommer sommeren og da åpnes det meste opp. Det reises hot og dit, restriksjoner, anbefalinger og påbud forsvinner og vi får tilbake hverdagen vår. Sommeren går, høsten kommer, og vi begynner og gå litt på tå. For vi er redde for smitte, vi er bekymret for hvordan det vil gå med oss, og dermed bør vi unngå og få korona.

Så kommer vinteren og vi må stenge ned, det har vært slik de 2 årene vi har levd med pandemi. Dermed er det grunn til å miste litt trua på at dette vil gå helt over. Det er helt greit og leve med dette, på lik linje som influensa. Det er jo faktisk mange flere som dør av vanlig influensa enn korona i løpet av et år.

Men jeg er samtidig en evig optimist, og synes ihvertfall mandager er fantastiske. Da får vi en restart på uka, hvor alt kan nullstilles, og vi kan starte på nytt!

Ønsker deg en finfin mandag, og lag deg en fin uke 🙂

Prekæs

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg