I går gjorde vi noe vi sjelden gjør

Heeeei 😘😘

I går var det en deilig vårdag, sola skinte og varmet godt. Det var lite vind og da kribler det litt etter å bruke dagen ute. Vi tenker at vi gjør vi noe det er lenge siden vi har gjort. Det er jo vår i luften og da frister det med en sykkeltur. Vi pakker sekken og tar med oss nødvendige ting som kaffe, kakao, mat og drikke.  Kaoset blir komplett i det vi finner ut at det er lite luft i dekkene på syklene. De har ikke vært i bruk på lange tider, og trenger en del luft!  

FOR å si det sånn, så kjennes det godt i baken i dag at vi var på sykkeltur i går 😂 .Kan ikke forvente så mye annet når vi er sjelden på sykkeltur alle sammen. Vi dro på tur med papsen til konemor og madammen hans. Vi avtalte å møtes til en viss tid, noe som ble litt stress med rent tidsmessig. Uansett så gikk det helt fint, og vi syklet til sellebakk, tog fergen over til Lisleby. Den går hele tiden frem og tilbake over elven her. Så vi var faktisk på et aldri så lite cruise 🙂

Vel over sykler vi i 15 minutter før vi finner oss en nydelig sted hvor det er store benker, bålplass og helt nede ved vannet. Helt idyllisk. Vel fremme tar vi oss en deilig kopp med kaffe, fyrer opp en bål og finner noen pinner som vi kan ha brødskiven oppe på. Svigerfar smurte med seg brødskive med brunost, og gulost. Dette varmet de på bålet, og det så virkelig godt ut. I kveld fyrer vi opp i bålpanna her i hagen og smaker på dette selv!

Vi tilbragte noen timer ute, og vel hjemme igjen så tok vi resten av kvelden helt med ro, vi hadde en super kveld med familien samlet. Det får vi mye tid til om dagen i disse tider.

I dag lar vi sykkelen stå da vi alle kjenner vi var på sykkeltur i går! Det går helt fint. Men et godt alternativ til en gåtur. Om du har en sykkel stående er det koselig å sykle på tur hele familien.

Det var mange som ga tilbakemelding på at de skal lage Churros, for det så godt ut. Her er oppskriften om du ikke fikk den med deg i går Hjemmelaget Churros

Jeg kan røpe såpass mye at i kveld kommer jeg med en oppskrift på Corn Dogs som barna kan lage. Det er en digg, enkelt og lett for barna og lage.

Ha en flott søndag og i morgen er det en ny herlig uke med hjemmekontor, hjemmeskole og alle de rollene vi skal fylle!

Prekæs

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg