I år er det ikke bare nissen som bruker maske

Denne julen blir annerledes, hele året har vært annerledes og det vil bli en annerledes start på 2021, det er det ingen tvil om. Og hvordan det blir i januar er det pr nå ingen som vet. Det vi vet er at en del av tiltakene blir forlenget. Det som er helt sikkert som vi allerede nå vet, er at det ikke vil bli en normal vår. Det blir noen som fremdeles vil være preget av ulike tiltak. Samfunnet vil bestå av antibac og smittevern regler.

Det er mange som får besøk av julenissen, og han har ofte på seg en maske. Nå er det ikke lenger bare denne personen som kommer til å bruke. Hele landet vårt bruker maske nå i disse dager, ja hele verden gjør vel egentlig det når jeg tenker over. Det er da ikke lenger noen som skiller seg ut:)

Vi må forsøke å stresse ned, ta en ekstra pust i bakken. Sett deg rolig ned i sofa og tenk rolig igjennom. Har du nå husket alt, og er det ting du har glemt, så er det ennå god tid til å kjøpe inn det. Jeg er overbevisst  om at du kommer til å klare det. Vi kommer alltid i mål på en eller annen måte.

Skulle det være noe du har glemt, så er det viktigste helt sikkert i hus. Og noe som er sikkert, julaften blir det. Dagen kommer, og det blir koselig å kunne sette seg ned rundt bordet. Spise god matt, og åpne en gave eller 2.

Det er viktig å holde metern da, selv for julenissen som reiser rundt med gaver. Vi må unngå å smitte andre!

Timene nå vil gå raskt frem i mot den store dagen, og om du våger deg ut på et kjøpesenter, så stress ned allikevel. Dette kommer til å gå veldig fint!

Ha en utmerket dag videre, og ta vare på deg selv.

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg