Gratulerer med dagen Norge, men holdt du avstand?

Gratulerer med dagen! 

Det er 17.mai og en annerledes dag enn vi er vant med. Det går litt på autopilot som regel denne dagen, men i dag var det duket for en historisk annerledes dag. Skal innrømme at det var noe vemodig og kjøre til byen i dag. For det første, så var det ikke noe kø, for det andre så var det lite folk sett i forhold til hva det pleier å være på denne dagen. Det er sjelden en parkeringsplass å oppdrive.

På en måte var det litt digg, på en annen måte litt trist. Da det skal normalt sett være en spesiell dag. Merket det litt på barna, da vi aldri har gjort det på denne dagen før. Dagen er historisk!

Noe som slo meg i det vi passerte sentrum var alle de menneskene som sto som sild i tønne i klynger og så på båt paraden. Det så ikke ut som de har lært hvor mye 1 meter er!! For de sto 20 cm fra hverandre og det går jo ikke.

Nå som mye har åpnet opp igjen, så virker det som at alt åpner igjen, at vi nå er ferdig med denne pandemien og kan bare kjøre på som vanlig. For ikke å snakke om butkkken i går, OMG, der var det mengder med mennesker og sild i tønne. Alle skal sikkert bare innom for å handle noe småtteri. Sånn er det jo bare, men det er viktig å poengtere at dette er ikke over. Krigen er ikke over, og vi må fortsatt kjempe mot fiendene.

Om vi ikke gjør det, vil landet vårt bli stengt helt, og kanskje denne gang i lengre perioden enn sist vi var i lockdown. Hvorfor slipper vi opp så mye på en gang, det meste er i gang igjen og kanskje det var for tidlig hvem vet. Det vil tiden vise.

Vi fikk høre om 2 smittetilfeller her i Fredrikstad denne uka, det var 2 elever ved Videregående skole. Da snakker vi om unge mennesker som er smittet. Det er like viktig for ungdom som eldre mennesker og holde dette under kontroll. Ta forhåndsregler og ikke glem at vi fortsatt kjemper. Det er ikke over, på langt nær og det vil ta tid!

Uansett så er årets 17.mai feiring historisk. Vi vil neppe glemme denne dagen med det samme, og det er en dag som går i historiebøkene!

Håper du har hatt det fint, og tar vare på hverandre

Det blir bedre, og først da kan vi senke våre skuldre!

Ha en flott feiring videre!

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg