God gammel søndagsmiddag

Hei på deg!

Etter en helg med mye dømming, var det godt med en rolig søndag. Med rykende ferske rundstykker til frokost,  og våkne med en deilig kopp kaffe:) Det gjør noe med kroppen og våkne til sånt. Det er digg

Vi var noe usikker på hva vi skulle lage til middag i dag, ettersom vi hadde besøk av svigerinne og barn. Vi har en deilig kokt juleskinke liggende, samt poteter og saus. Jaggu hadde vi også gulrøtter liggende. Da lager vi en god gammel søndags middag med skinke, og diverse tilbehør.

Det er ikke ofte jeg føler vi har tid til det, men i dag var det digg. Det var en enkel rett å lage, men smakte fortryllende. Vi toppet det hele med litt surkål og Toro saus. Og alle var fornøyd maten. Det er nok mange der ute som varmer den i kokende vann.

Vi valgte å skjære opp skinka, og legge den i stekepose med kraft og alt det der. I ca 20 minutter, mens potetene kokte og de ble saftige og gode. Dettr anbefales fra en dyktig kokk:) Det er som regel ikke slik mat en har tid til i hverdagen, da blir det noe enkelt og raskt. Dette var faktisk raskt gjort. 

Nå inntas sofa’n med og da er det deilig og ikle seg med et teppe og nyte resten av kvelden. 

Ha en trivelig søndags kveld

-tenaaringspapp-

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg