Gladmelding til deg som sliter i mørketiden

Hei gode du!

Hei mandag, hverdag og velkommen skal du være ny uke. Vi håper alltid at neste uke skal bli bedre enn forrige uke. Hvordan kan dette toppes? Jo smitten kan ihvertfall gå nedover. Det vil gjøre at vi får det lettere i denne ellers tunge og for mange vanskelige tiden.

Mørketiden føles til tider uendelig lang. Det kan gå flere dager før vi ser sola, og for enkelte steder i vårt rike land, er du heldig om du ser sola i noen få minutter i løpet av en dag. Mørketiden er tung for mange. Det er tiden for tunge depresjoner, og folk legges inn for de klarer ikke å komme seg over dette på egen hånd. Sommeren er så deilig som den er, med lyse dager til langt på kveld og vi får ladet opp med deilig sol så ofte som vi kan.

Ikke nok med at dette har vært et dritt år i seg selv grunnet pandemi, så er det bare en ekstra tungt bagasje med mørke og pandemi. Ensomhet, og isolasjon er bare noen av de stikkordene som er fremme i lyset i disse tider.

Nå er det slutt på fortvilelsen, og vi kan se fremover mot en lysere hverdag. I dag snur sola, det vil merkes sakte men sikkert, men det vil ta litt tid. Vintersolverv er det mange som ser frem i mot! Det er et lyspunkt vi kan strekke oss etter, det er nok mørke stunder som det er for tiden.

Vi gleder oss til lysere tider:)

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg