Frem med porta potti og dusjpose

Oh yeah let´s go!

Her hos team Berg er det full rulle om dagen, og ikke nok med at det går unna. Det bygges nytt bad, males hus og ikke nok med det. Bikkja hentes om 2 dager. MEN det går så fint. Det er jaggu godt vi har ferie og at det er sommer!

Det og være uten bad i noen uker det går jo alltids fint, men når 5 personer pluss gjester ikke har et sted å gjøre fra seg, da er det ikke annet råd å gjøre gi enn å ta frem porta potti. Den satt vi i boden for ordens skyld 🙂

Detta går så fint, nå har vi malt godt over halvveis og mye er allerede malt 2 ganer. så den biten går sin skjeve gang! Man tenker alltid at det og være uten toalett og dusj går fint, og det gjør det jo. Men vi er jo vant med å ha det tilgjengelig til en hver tid. Så kan man ikke dra fra dette heller i flere dager, for det er greit å være tilgjengelig når håndverkerne og staben har nogra frågor.

Porta potti skal ikke undervurderes, for den gjør nytta si. Og heldigvis har vi kort vei til en dusj vi også kan låne, men nå på sommeren er det jo kurant med dusjpose og dusje ute i det fri. Det går så fint. Det er viktig og holde motet oppe og gleden med at det er sommer og ferie, og timingen er nok ikke så feil allikevel.

Det at det er sommer gjør ting enklere enn om vinteren. Det er verre å stå ute i 15 minus med en dusjpose!

Sånn sett går det veldig fint, og vi klarer oss alltid. Det er jaggu godt det er ferie, for uten den hadde det ikke gått vettu! Da hadde det kanskje blitt mer utfordrende enn det er i dag!

Vi gleder oss uansett til å få nytt bad, så vi ha mye godt i vente. I tillegg bestemte team Berg seg for at det skulle males nuh! Det trengte å males, så det måtte gjøres i år. Det startet vi med rett før badet, dermed pr nå så rulles det maling på parallelt med at porta potti´n er i full bruk, men det går fint og vi har god hjelp av familien, så vi klarer oss helt fint vi.

Skal du på besøk til team Berg nå er det primitive forhold, men du får allikevel gjort ditt fornødne 🙂

Vi gleder oss masse til fredag, da skal vi hente Trico. Innen den tid, har vi fått gjort det meste og badet er satt bort til et firma, så det går sin skjeve gang!

Tut og kjør og hiv og hoi er akkurat sånn vi føler det nå.
Vi vet hva vi har i vente, og det gleder vi oss masse til:)

Da kan vi konkludere med at her i huset er det litt kaos for øyeblikket, men vi har full kontroll!

Ha en utmerket fin dag og nyt dagen som den er.

Hilsen team porta potti

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg