Foreldre må senke kravene sine

Endelig er det fredag, det er deilig og fredag er den beste dagen i helgen. Det er ikke helt i helg, men starten på helgen. Det er 2 deilige dager foran oss som kan nytes til fulle.

Vi foreldre har våre ambisjoner og krav til at våre barn skal oppnå suksess enten i en idrettsgren, på skolen eller på fritiden. Det er ikke alltid de oppnår det, og hvordan takler du det om barna ikke innfrir dine krav?

Det er ingen lett oppgave og være barn, hvor mange utfordringer står i kø hver eneste dag, og hverdagen er nokså hektisk som den er.

Vi foreldre har kanskje vært flinke i f.eks fotball, og da er det mange som neste krever at barna blir fotball proff.

Barn er forskjellige og de får sine interesser etterhvert som de vokser og blir eldre. Tenker vi egentlig hva barna vil, og er det sånn at om de vil starte på noe du ikke kjenner til sier ja allikevel?

Jeg hører stadig om foreldre som presser barna sine til og gå på noe. De har ikke spesielt lyst, men foreldrene vil og da gjør de det for deres skyld, og for og tilfredsstille sine nærmeste.

Etterhvert som de vokser til, så vil de kanskje slutte med de gjør, hvordan reagerer du?

Et barn må få lov til og være barn så lenge de ønsker det, og mange barn stresser ikke med og bli ungdom, bruke sminke, parfyme osv. Her er det viktig og backe de opp.

La de leke med dukker, bamser og være barn så lenge de ønsker. Det et ingenting og stresse med når det gjelder oppvekst.

Ønsker deg en strålende fin helg. I skrivende stund sitter vi høyt oppe i et Norwegian fly på vei til Harstad.

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg