Finnes det noe mer irriterende..

Hepp og god torsdag til deg!

Var litt inne på dette i går, med bulking, smell og skader nå ved denne tiden. Så kjørte jeg en tur til svenskegrensa i går ettermiddag. Når jeg ligger i min fil på E6, ligger det 2 trailere foran meg…

Så legger den ene traileren seg ut i venstre fil. Sjåføren tenker nok at det vil kunne kjøres mye raskere enn den andre traileren, og bare for å nevne det den ligger i 90 km/t i utgangspunktet.

Ill foto

Faktum her er at traileren som kjører forbi, blir liggende i venstre fil i noen minutter. For den kommer ikke så raskt oppi fart!! Det gjør at jeg ikke kan kjøre forbi, OG at det skapes en liten kø av personbiler som vil forbi de også. For nå er vi nede i 80 km/t!

 

Det er svært irriterende når de kjører forbi hverandre og blir liggende der. Hvorfor skal de kjøre forbi på den måten. Kommer de raskere frem? De kan vel ikke kjøre så fort ihht loven osv. Jeg kjenner det blir varmt i toppen, men er lite poeng i å blinke med lysa, da den allerede ligger i fila. Jaja han sparte nok mye på det. 
 

Ill foto

Slik er det ofte i trafikken, og det er mye irriterende kjøring som resulterer i bulk og at du raskt havner i den berømte statistikken:) Det skal nevnes at den venstre fila på E6 er en forbikjørings fil. Den skal brukes til forbikjøring etc. 

Trefikkreglene er klare her!

§ 5.1. Så langt forholdene tillater det skal kjøretøy føres på høyre side av veien. På kjørebane med to eller flere kjørefelt i kjøreretningen skal høyre felt nyttes når ikke trafikkreglene påbyr eller tillater bruk av felt til venstre.

§ 12.3. Den som har kjørt forbi til venstre, skal svinge til høyre igjen når forbikjøringen er avsluttet uten å volde fare for eller hindre eller unødig forstyrre den forbikjørte.

Det er til stadighet flere som blir liggende i venstrefila i samme hastighet som de som ligger i høyre veibane. Det er svært irriterende! 

Det er KUN 5 dager igjen til julaften
Kjør pent

Vi prekæs plutselig

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg