Er du klar for Energibooooost!!

Kjære leser!

Du sitter kanskje nå og roer ned, leser et flott blogginnlegg. Og tenker jaja det er mandag. Ny uke og det er faktisk ikke lenge til skolestart igkjen. Her i Fredrikstad starter de opp 6.januar. 1 hel uke igjen med deilig skolefri.  

Det lufter en god del ute, men tenk deg noe bedre enn å ta på seg noen gode sko, dytte noen ørepropper i øra. Og gå seg en lang tur. Selv om det blåser. Det gjør ingen ting. Sett av en time. Om du går raskt eller sakte har ingenting å si i dag. Gå en tur i ditt eget tempo. 

Det kan føles litt tungt akkurat i set tanken slår deg. For det er jo helt nydeligå sitte i sofa’n med en tekopp og se på mobilen og:) Det er jeg faktisk helt enig med deg i. Men jeg kan trygge deg på en ting! Når du kommer tilbake fra deg turen, vil du si….dette var egentlig veldig deilig. Komme seg ut i lufta og gå enten i skogen, langs vannet eller rett og slett gå ut fra din bolig. 

Det et deilig med frisk luft, og med en tur. Da kan du nyte god mat senere, du har ihvertfall brukt kroppen. En trenger ikke oppsøke trening senter når det et vel så bra å trimme rett utenfor husveggen. Du vil samtidig kjenne at dette ga deg litt energi!

Det er mye som gir energi, og energi det frembringer som regel noe godt hos de fleste. Av og til tenker du sikkert…i dag skulle jeg gjerne hatt litt mer energi. Da knyter du bare på deg skolissene og tar en tur ut. Det gjør godt med kroppen!

Er vi enig ? Jeg tar en tur ut med samme så om du også gjør det nå så er vi alle ute på likt og lufter oss. Og vipps så er vi i gang.

Ha en super mandag!

Prekæs 

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg