Er du enig med meg….

Nå om dagen er det flere som bulker bilene i hverandre og det oppstår mye rart når vi er stresset. For vi er jo det nå i julstria som det så fint heter. Hvis du setter deg over et kjøpesenter, parkeringshus eller lignende og ser ned fra høyt der oppe så er jeg sikker på at du får deg en god latter. For makan til råkjøring, stopp og bråbrems og full fart skal du lete lenge etter.  Det går på høygir der ute blant folk.

Forsikringselskapene går ut og ber folk om å ta det med ro nå i disse dager, men det tar vi jo lite hensyn til.  Og det er fort gjort å smelle inn i en bil, stole eller et menneske. Litt uoppmerksom mens du ser bak på barna eller på mobilen , og vipps så er du der selv. Og må skrive skademelding! 

Ta det nå helt med ro selv om det er jul, for jula den er hvert år og her er det rom for forbedring fra år til år:) Den største bulkedagen er åpenbart helt klart på lille julaften, da spinner vi rundt oss selv som aldri før. Og det er litt merkelig egentlig. Du har 1 helt år på deg i forkant på å rekke alt du skal kjøpe inn av gaver, mat og klær. MEN så skal vi ut dagen før og stresse rundt, da oppstår det lett irritasjon. Du vil neppe havne i den statistikken. For om du ikke er nok stresset fra før så skal du styre med bilen i tillegg, og finne egnet verksted osv…

Hvis de i tillegg er kø en vei, forsøker mange å ta snarveier og det er ikke alltid like smart. Det kan fort koste deg dyrt. Så mitt budskap må helt klart være….Trekk pusten en ekstra gang, stress ned og ta det pent. For en ting er sikkert og det er at julaften kommer uansett. Og et råtips er å starte tidlig, så unngår du stress. 

Kjør pent og ha ei utmerket førjulsdag:)

Vi prekæs!

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg