En helt vanlig lørdagskveld

Hei Godtfolk !

Sitter her og tenker på min egen lørdags kveld da jeg var tenåring. Den var fyllt med Dan Børge Akerø, halv 7 og midt i smørøyet. Vi var som regel samlet i stua og spiste god mat før vi så på lørdagsunderholdningen. Nå om dagen går det litt mer i Netflix, Viaplay og streaming generelt. Det er nok bare sånn det er blitt. Og vi synes jo at strømmetv er helt perfekt. Da kan vi jo se tv når vi selv ønsker. Snakk om frihet!

Føler samtidig at man pr i dag ikke alltid er samlet i stua slik som før. Uken er så hektisk med skole, fritidsaktiviteter og jobb. Så når endelig fredag kommer vil ungdommen egentlig være litt for seg selv på rommet sitt og legge seg tidlig. Du vet fredag er egentlig den beste dagen, det er starten på helgen og 2 hele dager før mandag.

Problemet er bare at man er så sliten etter uka, og orker ikke mye. Det blir som regel tidlig i seng. Tidlig og tidlig….23.00 er kansje ikke så tidlig 🙂

Her i et ellers hektisk hus hvor dagene og ukene flyr, er det høydepunkt hvor vi setter oss ned en lørdagskveld og setter på Netflix.  Da er det helg.  Og man er ikke fullt så trøtt som dagen før! Har dere en hektisk helg? Og hva driver dere med en lørdagskveld ?? Hvordan ser en lørdags kveld ut for deg ?

I skrivende stund er det  veldig hyggelig  Vi sitter alle 5 i sofaen spiser godteri og ser på TV. Det er veldig koselig de dagene vi kan sette oss ned alle sammen spesielt i en helg å være samlet. Da skravler vi om alt mulig, og blir litt i overkant engasjerte. Det hender vi smeller noen ord i munnen på hverandre:) så hva gjør du en helt vanlig lørdags kveld? 

Ha en strålende lørdagskveld 😉 

-tenaaringspappa-

Du finner meg både på snap og insta med samme navn #tenaaringspappa

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg