Du din hissige bilfører :) hva skjer a??

Opa opa, det er helt magisk hvor fort det sklir inn mot helg nå. Uka har bare skutt fart, kan det ha noe med at det har vært litt å gjøre på jobb blant annet…..njæææaaa det er noe er helt klar årsaks sammenheng i det. Det som er litt digg er at du kjenner på kroppen, den følelsen når du våkner opp og det er fredag. Det er få timer til det er et faktum.

På vei hjem fra jobb i dag er det naturligvis noe kø her og der. Det som kanskje sjokkerer meg mest er alle de hissige bilførerne der ute. Det er helt sykt hvor hissige folk er både på morningen og på vei hjem fra jobb. Alle vil hjem fra jobb så fort som mulig. Du har kanskje kjent på den følelsen at du har svært dårlig tid fordi du skal rekke en fritidsaktivitet eller hente barn i barnehage SFO eller hva det nå måtte være.

Nå har det seg slik at når vi er ferdig på jobb til samme tid, blir det jo kø. Du trenger ikke være en matematiker for å forstå det. Det er ingen og da mener jeg ingen som har lyst til å slippe fram noen fra høyresiden venstresiden eller fletteregelen. Du har sikkert kjent på den følelsen når du sitter der rolig hører på musikk det er kø du står klar i et veikryss så skal svinge ut på en fil. Så ser du mot bilen som kommer fra høyre eller venstre om de er i stand til å slippe deg ut. Bilføreren som kommer fra høyre eller venstre vil ikke ofre deg et eneste blikk de tenker bare hold deg fast på veien fordi du skal hjem. Men kjære bilfører det er vel ikke bare du som skal hjem fra jobb og alle de andre som også jobber i samme by eller andre byer skal jo også hjem fra jobb de har like lyst som deg til å komme raskest mulig hjem. Forstår du litt hva jeg mener?

Opplever du det samme som meg når du er ute og kjører i trafikken og bare for å nevne det så er det ikke bare til og fra jobb hvor det er hissige bilførere ute. Om du ligger på E6 og kjører forbi en bil kommer det ofte en bil opp i rumpa di og blinker med lyset hvis du er så lovlydig og kanskje ligger litt over fartsgrensen. Eller lovlydig er du kanskje ikke hvis du ligger over fartsgrensen men du skjønner sikkert hva jeg mener hvis man ligger i venstre fil og skal forbi…

Er det rart det blir ulykker når ikke vi klarer å ferdes på en god måte mange av oss i trafikken. Det var vel ikke det Du lærte når du tok kjøretimer å være så hissig.

Jeje uansett så er det torsdag kveld Jeg ønsker deg en strålende fin aften hold motet oppe for i morgen er det fredag. Vi snakker faktisk tacofredag. Whoop whoop 🙂

Prekæs

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg