Dømmer NM G15

En ære å bli spurt, og synes det er veldig gøy å delta i NM for G15 på Jessheim. Her spilles det kamper i dag og i morgen. Full rulle og da blir beina sånn passe møre! Det er litt av sjarmen;)

Synes det er veldig gøy å dømme innebandy, og det blir opptil flere kamper i uka. Det er plass til flere dommere rundt omkring i landet.  Så om du brennner for dette, er det bare å ta kontakt med en klubb i nærheten av deg. Har du noen spørsmål er det bare til å spøre i vei!

Det som gir god stemming er mange foreldre og publikum på tribunen som skaper en magisk stemning. Det er mange supre foreldre som stiller opp, kjører og deltar i podens interresse. 

 

Bjeller som ringer og foreldre som gaper. Noen klager på dommeren, men det gjør vel alle. Du kjenner deg kanskje igjen? Har du rent mel i posen når det gjelder å klage på dommeren? 😉 Du vet den beste kompetansen sitter på tribunen. Det tror ihvertfall de fleste. Det høres godt igjennom kampen.  Og fortvil ikke,  vi får med oss alt dere sier.  Selvom vi ikke responderer på det. 

Ha en magisk lørdag

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg