Dette er årets julegave 2020

Vi nærmer oss med stormskritt den store dagen. Julaften er for mange styrt av tradisjoner. Det er dagen vi møter familie vi sjeldent treffer i løpet av et år. Dette året kan vi heller ikke møte alle vi har lyst til på en og samme dag. Det må deles opp i mindre grupper. Så har vi de som allikevel ikke bryr seg om regler, og skal invitere til større samlinger uansett. De ødelegger jo for seg selv i det lange løp.

Årets julegave i år er å holde avstand. Det vil være en gave som gir oss et stort steg nærmere en normal og vanlig hverdag. Jeg tror de fleste av oss fint kunne byttet bort alle julegaver i år, om vi bare kunne fått et normalt samfunn tilbake. Det ville gitt oss troen tilbake på at dette er innen rekkevidde.

Det er ingen julegaver som kan måle seg med denne gaven!

Til deg som trosser både anbefalinger og forbud, du er nok en person som ikke bidrar ellers i samfunnet heller. For er det en dugnad som trenger deg, så er det ihvertfall denne! Vi står midt i samfunnets største dugnad, og det er bare til å ta med seg river, skuffer og alt vi har av redskap. Denne dugnaden skal vi bidra i. Vi skal rydde unna pandemi, smitte, og alt som har med korona og gjøre.

Nå har den ødelagt nok synes jeg. Det meste går i grus om dette fortsetter i flere måneder nå, Vi har fått nok, og har mest lyst til å brekke oss når vi hører ordet korona!

Det er allikevel en gruppe mennesker der ute i det store samfunn som mener at korona er jo ikke så farlig og at folk er hysteriske. Vi mennesker har forskjellig oppfatning av dette, og vi mener ulikt. Slik er det bare, og lite vi får gjort noe med.

Så lenge vi holder god avstand til hverandre i jula, blir det ingen oppblussing av smitten, og vi kan få en god start på 2021. Jeg kjenner litt på frykten av at det skal blusse opp i jula/nyttår og at smittetallene vil stige etter at vi mennesker samles, og ofte fra flere land, byer og steder. Krysser fingrene for at det ikke skjer!

Årets julegave er i år å holde avstand!

Ta godt vare på hverandre

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg