Det lå implantater i vannet

Allerede dag 3 av feiren, men vi nyter. Nyter så langt det lar seg gjøre. For det stopper ikke helt opp selv om det er ferie vettu, fdet er da man endelig har tid til det man ellers ikke har så mye tid til. En hektisk hverdag har vi alle kjent på, og da er det deilig i ferietiden og kunne lage seg en deilig kopp kaffe, sette seg ut og høre på fuglekvitter. Det er rekreasjon det 🙂

Vi startet dagn 1 med å male, og er godt i gang. Det er deilig og varmt kan du si, og med 30 grader i går bestemte vi oss for å gå en tur på stranda, tok oss en velfortjent malingspause, og tok et ettermiddagstur til beachen. Det som er kjipt der, var at maneten også ville bade. Det var flere brennmaneter der enn det var mennesker. Så det ble ihvertfall en vassetur. Det var deilig temp “in tha water”, men badingen den sto vi over.

Det er ikke nødvendigvis så farlig, men det er ubehagelig når man blir brent av en slik. Det vi så når vi ruslet langs stranda, var flere blå maneter. De har virkelig inntatt kysten vår med storm. De er mange, og pene og se på, men de har og tråder som brenner. De skal visstnok ikke ha like lange tråder, og brenner ikke så mye som de røde, men uansett så er de ikke noe særlig og verken ta på, eller komme borti.

Det lå forøvrig en del implantater i vannet, men det var ingen som sto og så etter de, så tenkte raskt at dette måtte være noe annet. Vi hadde nok rett, for det var jo bare glassmaneter 🙂 De finnes jo de og, men de er jo bare nusselige da….Eller ikke!

I dag var planen å male videre, men værgudene ønsket det annerledes, de synes vi bør kjøle oss ned med regn, lyn og torden. Da har jeg hørt at det er dumt å male. Da drar jeg heller i studio med Jonas, og spiller inn podkast. Det blir stas, alltid trivelig å møte Jonas og lage en herlig episode med mye latter og humor, men også være litt alvorlig.

Se opp for implantater om du skal på stranda, og se rundt deg om du ser en, for kanskje er det en dame som går rundt og leter 🙂

Kos deg i sola, og nyt sommeren videre

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg