Det har ikke alltid vært lett

Og der var jaggu st hans aften 2021 historie. Den blåste i vei som alla endre dager. Tiden tar liksom ikke helt hensyn til at det verken er st hans, jul eller andre store dager. Det er ikke slik at tiden går noe saktere, selv om den burde det. Det bør da være unntak!

Det har ikke alltid vært lett, det å være unge foreldre. Det å være 17 år og få bar er for mange helt uaktuelt, men her må jeg bare få rose konemor. Det har vært både opp og nedturer. Og ikke minst når du er 16 år og gravid. Det går mange tanker igjennom hodene våre, for veldig mange har allerede dømt deg til at dette vil ikke fungere. Det er få som mestrer det å få barn i ung alder og holde på både partner og hjem.

Vi har klart det takket være hjelp fra familie, venner og at vi alltid har støttet hverandre. Det å være hverandres støtte har hjulpet oss langt på vei. Vi må tro på det vi gjør, og samtidig ikke være redd for å be om hjelp om det butter i mot. Det er mange elementer i sving når man er 17 år. For det første “mister” man en del av ungdomstiden, nettopp fordi man er foreldre. Det er ikke alt man kan være med på, fordi det ikke passer.

Så vil det alltid være noen som forsøker og ødelegge for deg og dine, noe som er trist!

Det er allikevel viktig å sette av tid til det å leve, være med venner og ha et liv utenom det å være mamma og pappa. Det var aldri noe tvil om vi skulle beholde barnet eller ikke. Abort var ikke et tema engang, og den dag i dag er det herlig å gi seg selv et klapp på skulderen og si at vi klarte det. Vi har 3 herlige ungdommer som er friske og fine. Det som var litt artig var at jeg ønsket i utgangspunktet 4 barn, men konemor ønsket 2. Da møttes vi på halv veien og fikk 3 🙂

Familien er komplett, og fordelen med å bli foreldre i ung alder, er at vi fremdeles er unge når barna våre kommer til den dagen at de flytter ut av barndomsrommet!

Vi hørte tidlig at dere kommer ikke til å holde sammen, og det vil bli slutt! Sånt må man bare riste av seg, og ikke tenke så mye på. Hem er det som bestemmer at man ikke skal bli foreldre før man har fullført utdanning, kjøpt seg hus og alt det der?!? Samfunnet er lagt opp til at det skal gå fint å få barn i ung alder, så det er jo et godt utgangspunkt 🙂

Om du er i en situasjon nå som føles tung, du føler det butter i mot og står fast er det viktig at du ikke gir opp. Stå på, jeg heier på deg! Ikke bry deg om hva alle andre ,mener og synes!

Ha en fin sommerdag 🙂

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg