Det er ikke lenger noe overraskende

Hvor er vi på vei hen med vårt samfunn, det er vi som skal forme dette vi som lever i dag. Og da er det mange elementer som spiller inn i en hverdag. Det skal klaffe på flere fronter for å si det sånn. Det er ikke lenger noe overraskende å lese at en person er skutt og drept, selv om det er trist. Det er det ingen tvil om! Skal det virkelig være slik? Det burde vel snart ringe en bjelle i hodet på noen der ute. Hvorfor er det så mye kaos i samfunnet vårt, det er vel ingen som ønsker det slik? De som utfører disse handlingene, gjør de det for status? Kan det sammenlignes med likes?

Er det på tide å ta noen grep som gir mening, slik at dette kan stoppes eller ihvertfall bedres i forhold til slik det er i dag. Når du leser aviser, eller egentlig hvor som helst, så kommer det opp at den og den er skutt og drept, eller det var slagsmål som førte til drap osv. Hvorfor sitter vi alle der ute å godtar dette? Det er mange der ute på 2 ben, men mye forskjellige meninger og har garantert gode tanker om et bra liv. De fleste ønsker å ha det bra og leve bra, men så har vi den gruppa som ikke tenker slik. 
Blir vi påvirket av det som skjer? Eller lar du det passere?

Hva kan vi gjøre? Er det noe vi kan gjøre? Sitter vi bare å ser på at dette går nedover?
Her er det mange spørsmål vi ikke vil kunne få svar på, men dette handler helt åpnebart om det samfunnet våre barn skal vokse opp i. Når de blir gamle og grå, hvor er vi da? Det er nettopp det vi må gjøre noe med alle sammen for å få det best mulig, og tryggest slik at det blir et bra sted å bo også i fremtiden. 

Det var dype ord fra en ellers så trivelig og blid fyr:)

Ha en strålende dag, det er allerede blitt onsdag! 
Ha det i dine tanker:)

Prekæs

-tenaaringspappa- 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg