Det er ikke akkurat dette barna trenger nå!

Det er kun få dager igjen til skoleferie, en ferie som for mange føles evig lang. Mange barn skal gå hjemme i mange uker uten å ha noen faste holdepunkter i hverdagen. Det blir som med oss voksne sene kvelder, og sove lenger. Det er mange som ikke har godt av dette, og nå synes jeg synd på mange elever!

Jeg forstår at det streikes, men tidspunktet er ikke bra. Hvorfor skal dere være uenige om dette, kan ikke de bare bli enige slik at barna ihvertfall får en fin avslutning på et ellers så tragisk skoleår. Det blir en ekstra lang ferie nå om de ikke blir enige, og nei det er nok ikke så mye som skjer faglig sett i skolen de 2 siste ukene, men det handler mest om strukturen i hverdagen. De har ikke gått av ferie på 10 uker.

Kan dere ikke bare bli enige, og som det er i en tvist, noen må tilpasse seg for for at partene skal bli enige. Lærerne har hatt et tøft skoleår de også. Dette er det siste barna våre trenger nå. Det er mange som ikke synes dette er noe greit i det hele tatt, og spesielt avgangselever synes dette er trist!

De av dere som bestemmer dette får bli enige, slik at barna kan få en god avslutning på skoleåret. Det som helt sikkert kommer til å skje er at de trapper opp, og det rammer desto flere familier.

Ikke nok med at det rammer barna, men de foreldre som igjen må få kabalen til å gå opp. Det er ikke alle som får det til, og da blir det bare tragisk!

Bli enige, og stopp streiken!

Kos deg videre i sola 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg