Bytter ut dressen med shorts, crocs og barfot

Hei og hå!

I dag er normalt dagen for stress, og folk løper mann av huse for å få tak i sko, 17.mai klær og ellers det vi måtte ha klart til den store dagen. Nå slipper vi stress, mas og stå opp gry tidlig. Tror ikke vekketoget kommer i morgen tidlig, for hva skal de vekke oss opp til! Det er ellers mange spente barn og unge som skal gå i tog, holde taler og ta ordet rett og slett. Slik blir det ikke i går.

Linus så virkelig frem til 17.mai akkurat i år. Da skulle han muligens fått holde fanen på skolen, som er stas i 7.klasse. I år er toget avlyst og fanen blir stående i skolekjelleren. Det blir en annerledes 17.mai for å si det sånn!

Det blir mer som en helt vanlig dag, hvor vi kan sove noe lenger som en søndag, tre på seg shorts og singlet og rusle ut i hagen i crocs. Ser ikke poenget med å kle seg i bunad og dress for å stå på terrassen og synge ja vi elsker kl 13!

Nei er det først avlyst er det sånn det blir. Det blir noe god mat, en soft is og ha en rolig dag sammen med familie. Rett og slett helt greit greit synes nå jeg. For ellers reiser vi til byen ofte, og ser på barnetog/russetog, for så å stå der i klynge sammen med flere tusen andre mennesker. Som egentlig har vondt i kropp og sjel, spesielt vonde føtter!

I år får føttene våre det mer behagelig og det er rom for en rolig 17.mai. Dette tror jeg flere vil sette pris på og slippe det mase som ellers er hver år. Vi tenker alltid at neste år skal vi være tidlig ute med alt. Vi skal få i stand pentøyet tidlig og være ajour. Den tanken lever vi videre med. og det gjør vi neste år.

I dag er det dagen før dagen og forberedelser skal gjøres for en annerledes 17.mai feiring. Vi bør vel henge opp flagget ihvertfall 🙂  Og gjøre det beste ut av dagen. Det er ikke meldt noe varmt vær eller, så da blir det kanskje en lang shorts 🙂

En ting er ihvertfall sikkert og det er at det er lørdag i dag, og godis settes frem i kveld !

Ha en fin fin dag videre og ønsker deg en fin 17.mai i morgen..

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg