Barna i baksetet synes dette er forferdelig!!

Heeeei og god fredag!

Det er en litt annerledes helg, enn hva det normalt sett vill vært. Vi hadde stresset rundt og hengt i stroppen, for å komme i mål med 17.mai planleggingen. Det er helt greit at det ikke blir slik i år. Vi har jo feiret dette så mange år tidligere, så det går helt fint!

Når vi sitter i bilen og kjører rundt i sentrum, på nærbutikken og ellers i samfunnet ser vi mye forskjellig og mye rart. Det er en ting som spesielt plager meg enormt, og det er å se for det første mennesker som sitter i bilen og røyker! Det må være døden i seg selv, og svært plagsomt. Sitte i den bilen, dampe og blåse denne røyken ut av en liten tynn sprekk i vinduet. for det må jo ikke komme inn for mye luft! Det er nå en ting at voksne mennesker gjør dette, selv om jeg synes røyking i bilen er så UT, hallo vi er i 2020.

Det som er det verste med røyking i bil, er når det sitter 2-3 små barn i baksetet og innhalerer denne driten! Hva tenker du som gjør dette på, er det lov å spøre om det! Det er stygt å se på, og forferdelig og sitte i en bil, full av sigarett os! Grusom, og hadde poden selv fått bestemme dette. Hadde de valgt å ikke sitte på med deg! Æsj, og den vonde lukte det blir inne i denne lille kassa med 4 hjul!

Ill foto, lånt av lommelegen

Om du røyker i bilen din med barn, hvorfor MÅ du absolutt tenne denne kreftfremkallende greia i bilen mens barna sitter bak og er røykere de og! De får jo all denne røyken rett i fleisen, og trekker dette ned i lungene sine. Ønsker du at barnet ditt skal starte å røyke i 2-3 års alderen? Om ikke bør du slutte med det! Det er ikke alle barns om tør å si i fra om sånt i ung alder, men du som voksen foreldre bør ta deg sammen og slutte med dette ASAP! FOr det første vil det bli renere luft i bilen, og det vil lukte bedre av klær osv. Jeg forstår jo ikke hvordan folk orker å sitte inne og røyke! Det lukter jo dritt !

Du kjenner godt lukten etter mennesker som har vært inne hele dagen og fyrt av den ene sigaretten etter den andre, dampet inne hele dagen, så går de ut og skal i butikken osv. Den lukta sitter faktisk i spaghetti pakken som ligger i hylla som jeg skal kjøpe med meg. Kjenner du egentlig denne lukta selv? i tillegg sprayer du deg ofte med en halv liter med deodorant, hallo det blir jo 10 reiser verre!

Nei vi lever i 2020, og må du absolutt trekke i deg dette, så gå nå ut da. Det vil alle sette pris på, deriblant de som er på besøk hos deg! Før i tiden røyket jo alle inne, og det fantes ingen røykelov den gang. Det ble røkt i alle steder, på toget, fly, ja hvor som helst. Jeg husker det ble ramaskrik og oppstandelse da vi ikke lenger fikk lov til å røyke på utesteder! Nå takker vi alle helseministeren som den gang kom med dette! Husker du lukta av tøyet ditt etter en tur på byen. Det luka askebeger.

Det beste er jo å stumpe denne røykingen, men det er vanskelig og det skjønner jeg veldig godt, jeg har selv røyka, men slutta med det!  Det koster jo vannvittig mye og da i dag for en 20 pakning.

Men slutt å røyk i bilen med barn i baksete, de er passive røykere og det er skadelig for deres lunger og de får ikke bestemt dette selv. Du er ansvarlig for dette! Du er den voksne og skal være en god rollemodell ! Du kan i verste fall gi barnet ditt KOLS

Nuh i skrivende stund er det fredag og taco er i vente utover dagen!

Ha en forrykende flott fredag

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg