All ære til dere som fullførte

Pandemien har satt oss tilbake innen flere elementer. Det har vært et utfordrende år for de fleste. Mange fortjener en klapp på skulderen og ros for jobben som er gjort. Det er mange som ikke er nevnt så mye og det er…

Alle de eleven som har bestått årets skolegang. De fortjener virkelig ros. Det har vært et skoleår utenom det vanlige. Elevene har blitt overlatt mye til seg selv. Det å sitte hjemme foran kamera er ikke som å sitte i et klasserom. Det er flere elever som har “hoppet” av for de makter ikke dette.

Mange er helt avhengig av det å ha lærer og assistenter rundt seg for å få dette til å gå opp, men under pandemien har de ikke fått denne muligheten. Jeg er stolt av de som fullførte videregående skole i år. Ingen hadde sett for seg at skoleåret skulle bli på den måten.

Dere har gjort en god jobb, dere har stått på så godt det lar seg gjøre. Joda lærere fortjener også mye ros, for de har gjort så godt de kan. De har vært tilgjengelig for elevene og har helt sikkert hatt mange sene kvelder utenom den ordinære arbeidstiden. Vi kan ikke takke dere alene, for elevene har også gjort en fantastisk jobb. Det sosiale har vært satt på vent. De har blitt overlatt til seg selv.

Ungdom i dag har stort behov for sosial kontakt. Det å møte andre ungdommer, henge ute og være samlet. Det blir ikke helt det samme på teams og med et kamera foran deg. Selv om de store deler av livet sitt sitter med en mobil i hånda og har kamera foran seg. Det blir allikevel på en helt annen måte.

Nå har samfunnet åpnet mer opp, og den sosiale kontakten begynner å komme tilbake. Vi må ikke glemme den gruppe mennesker som sliter med den sosiale biten. Er det noen dere savner i gjengen husk på de. Ta kontakt og be de med dere ut. Noen trenger litt ekstra hjelp til å komme seg ut av ensomheten, og de må vi fange opp.

Nå er det sommerferie, og dere har mange herlige uker foran dere med fri som kan brukes til å få tilbake det gode og sosiale livet.

Uansett så synes jeg i utgangspunktet alle elever fortjener ros, men de som har fullført og spesielt avgangselever fortjener ros!

Nå kan dere ta en velfortjent ferie 🙂

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg