Adventstiden er ikke som før

Jeg kan huske fra “gamle” dager at mine foreldre pyntet med lilla i adventstiden. Da jeg og brodern var små tassær. Da var det helt vanlig å pynte med lilla, for så å bytte gardiner, ordne alt til rødt og jul. Altså nærmere julaften. Nå er det litt mer forskjell i fargene. Mange har hvit helt fra starten av advent, eller som flere og flere gjør. Går rett på rød, grønn eller julepynt med samme. Da slipper en å jo å styre med dette skiftet midt i Desember. 

Her i huset, pynter vi til jul 1.desember. da senker roen seg med svale farger. Og mye kos. Det blir ikke 7 slag her i huset for å si det sånn, det blir som regel det vi liker best og det er risboller og kakemenn:) av og til så lurer det seg inn en mengde med serinakaker. Så har vi jo de tradisjonsrike pepperkakene. Og for ikke å glemne pepperkakehus. Det må vi ha på stell. Obligatorisk sådan!

Adventstiden er jo en flott og deilig tid som vi forsøker å nyte fullt ut. Barna koser seg med kalender åpning og vi tenker hele tiden. Er vi i rute. Eller det er vel jeg som stresser opp konemor og spør er du sikker på at vi er i rute. Hehe jeg stresser nok mer enn nødvendig.

I år er vi faktisk helt i rute, og vi er roligere i år enn på lenge. Det er digg. Er du flink til å nyte adventstiden? Er du i rute? Du har i allefall nokså god tid fortsatt. Stopp opp og kos deg litt, denne dagen som er på vei inn i natten er får du aldri igjen.

Fortsatt god advent 

-tenaaringspappa-

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg