Når grøss møter gresskar

Jack O’ Lantern With Candles In Violet Landscape With Full Moon

Ah, Halloween! Den tiden på året når vi kan kle oss ut som absolutt hva som helst – fra skumle monstre til sjarmerende gresskar, og alt i mellom. Det er en tid for godteri, skumle filmer, og ikke minst, å overraske naboene med en kostyme som får dem til å lure på hva som gikk galt i livene våre.

Det er alltid spennende å finne det perfekte kostymet. Du har de klassiske valgene: vampyr, heks eller spøkelse. Men så er det de som virkelig ønsker å skille seg ut. Kanskje du går for en “influencer som prøver å få likes i 2024”? Ingen kommer til å forstå det, men det blir garantert et samtaleemne!

Og så har du de som velger å kle seg ut som noe helt absurd, som “en sofa i IKEA-stil”. Jeg mener, hvem trenger kreativitet når man kan være en møbel?

Godteriet er jo selvfølgelig det beste med Halloween. Hva er vel bedre enn å gå fra hus til hus og tigge godteri? Men la oss være ærlige: det finnes alltid den ene naboen som gir ut sunne alternativer. Epler, eller annen frukt.  Vi er her for sjokolade, ikke en fruktfest.

Og så er det alltid noen som gir ut den store sjokoladeplaten – de må være de beste menneskene i nabolaget. De får oss til å glemme at vi nettopp har fått utdelt et eple fra “helse-naboen”. Takk for det!

Noe av det morsomste med Halloween er dekorasjonene. Noen starter med pyntingen allerede i august, som om de forbereder seg til en Halloween-OL. Spøkelser henger fra taket, og grusomme griller tar over hagen. Og hvis du har en katteperson i nabolaget, vil du helt sikkert se en svart katt som hever skuldrene og tenker: “Ikke igjen.”

Men så er det de som tror at en skummel dukke i vinduet er nok til å skremme bort spøkelser. Nytt tips: spøkelser blir ikke skremt av gamle Barbie-dukker. De vil heller ta en selfie med dem!

Og la oss ikke glemme den obligatoriske “dietten” vi alle starter på etter Halloween. “Fra 1. november skal jeg spise sunt,” sier vi, mens vi holder på en pose med Snickers i den ene hånden og en mini-gresskar-pai i den andre. Det er nesten som om Halloween blir en unnskyldning for å gi slipp på kostholdet vårt i 30 dager.

Så, hva er moralen? Halloween handler ikke bare om skumle kostymer og godteri (selv om det er en stor del av det). Det handler om å omfavne det rare, det morsomme og det skumle i livet. Så kle deg ut, gå på godterijakt, og husk å le av deg selv underveis. For i slutten av dagen, er vi alle bare barn med en smak for sjokolade – og litt skrekk!

Ha en skremmende, men morsom Halloween! 🎃

tenaaringspappa

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg